Haberler

Beşiktaş - Sakaryaspor maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? BJK- Sakaryaspor hazırlık maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?

Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın anısına Sakarya Atatürk Stadı'nda Beşiktaş ile Sakaryaspor karşı karşıya gelecek. Futbolseverlerin merak ettikleri arasında ise Beşiktaş - Sakaryaspor maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? BJK- Sakaryaspor hazırlık maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? soruları yer aldı.

Beşiktaş Futbol Takımı, milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Sakaryaspor ve İstanbulspor ile hazırlık müsabakası yapacak. Maçın biletleri hakkında merak edilenler ise Beşiktaş - Sakaryaspor maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? BJK- Sakaryaspor hazırlık maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL? soruları ile araştırılıyor. İşte detaylar...

BEŞİKTAŞ - SAKARYASPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞA ÇIKTI MI, NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?

Beşiktaş- Sakaryaspor maçının biletleri satışa çıktı. Kulüpten gelen açıklama şöyle oldu:

"Türk futboluna büyük hizmetler vermiş olan hemşehrimiz, Beşiktaş Kulübü'nün Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın anısına Pazar günü saat 15.00'te Sakarya Atatürk Stadyumu'nda oynayacağımız Beşiktaş maçının biletleri yarın saat 12.00'de sadece dükkan54 mağazamızda, cuma günü saat 10.00'da ise Sakarya Atatürk Stadyumu gişeleri, Akyazı Hardal Burger, Serdivan Cadde54 giriş meydanı, Geyve Doğru Yapı, Hendek Hardal Burger ve Sapanca Hardal Burger'de satışa çıkacaktır.

Müsabakaya girişler sadece kağıt bilet ile yapılacaktır.

Güney Kale Arkası tribünü tamamen Beşiktaş taraftarlarına ayrılmıştır.

Müsabaka biletleri (misafir tribünü biletleri de dahil olmak üzere) sadece yukarıda belirtilen satış noktalarında satışa çıkacaktır. "

Biletlerin satış noktalarını ise Sakaryaspor kulubü sosyal medya hesabında paylaştı:

"Dükkan54

Sakarya Atatürk Stadyumu Gişeleri

Cadde54 Meydan Girişi

Geyve Doğru Yapı

Akyazı Hardal Burger

Hendek Hardal Burger

Sapanca Hardal Burger"

BJK - SAKARYASPOR MAÇI BİLET FİYATLARI:

Kale Arkası Üst: 100 TL

Kale Arkası Alt: 150 TL

Maraton Üst: 200 TL

Maraton Alt: 250 TL

Numaralı Üst: 400 TL

Numaralı Alt: 500 TL

VIP/Protokol: 1000 TL

Güney Kale Arkası(Misafir Tribünü): 250 TL

BEŞİKTAŞ - SAKARYASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kulüpten yapılan açıklamada, siyah-beyazlı ekibin 19 Kasım Pazar günü Trendyol 1. Lig ekibi Sakaryaspor ile karşı karşıya geleceği belirtildi. Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba'nın anısına Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadelenin saat 15.00'te başlayacağı aktarıldı.

Rıza Çalımbay'ın teknik direktörlüğünü yaptığı siyah-beyazlıların milli aradaki ikinci ve son hazırlık maçını ise 22 Kasım Çarşamba günü saat 14.00'te BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde Trendyol Süper Lig ekibi İstanbulspor ile yapacağı kaydedildi.

Beşiktaş - Sakaryaspor maçı biletleri satışa çıktı mı, ne zaman satışa çıkacak? BJK- Sakaryaspor hazırlık maçı bilet fiyatları ne kadar, kaç TL?BEŞİKTAŞ - SAKARYASPOR

BEŞİKTAŞ - SAKARYASPOR MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Karşılaşmanın beIN SPORTS ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Haberler.com / Sumru Tarhan - Gündem

Süleyman Seba Sakaryaspor Beşiktaş Sakarya Gündem Yaşam Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title