Haberler

Şimşek'ten Haberlere Tepki

Şimşek'ten Haberlere Tepki

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Tekel İşçilerinin Sorunuyla İlgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk -İş Yöneticileriyle Yaptığı Görüşmenin İçeriğinin Tamamen Çarpıtılarak Kamuoyuna Sunulmasını Etik Bulmadığını Söyledi.

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TEKEL işçilerinin sorunuyla ilgili Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Türk-İş yöneticileriyle yaptığı görüşmenin içeriğinin tamamen çarpıtılarak kamuoyuna sunulmasını etik bulmadığını söyledi.

Şimşek, yaptığı yazılı açıklamada, bir gazetede bugün yer alan ''Erdoğan 4-C Gerçeğini Sendikacılardan Öğrendi'' başlıklı haberin içeriğindeki tüm unsurların ''hayal ürünü'' ve ''mesnetsiz'' olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Vatan Gazetesi'nin bugün 'Erdoğan 4-C gerçeğini sendikacılardan öğrendi' başlıklı haberi ve içeriğinde şahsıma yönelik Sayın Başbakan tarafından söylendiği iddia edilen (Bunları bana niçin daha düzgün anlatmıyorsunuz) şeklindeki ifadeler ve haberin içeriğindeki tüm unsurlar hayal ürünüdür ve mesnetsizdir.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen bir toplantının içeriğinin tamamen çarpıtılarak kamuoyuna sunulmasını da etik bulmuyorum. Haberi yapan muhabir arkadaşı, haberinin içerisinde geçen tüm unsurları da ispata davet ediyorum.''

Kaynak: AA / Güncel
İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });