Haberler

Şanlıurfaspor Başkanı Saraçoğlu, Aday Olmayacak

Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziran'da yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

Şanlıurfa spor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziran'da yapılacak olan kongrede başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.

El Ruha Otel'de basın mensupları ile bir araya gelen Şanlıurfa spor Kulübü Başkanı Kemal Saraçoğlu, 2 Haziran'daki kongrede başkanlığa aday olacağını belirtti. Şanlıurfa spor'u 43 yıl aradan sonra Şampiyonluğa taşıyan Kemal Saraçoğlu, Başkanlığı döneminde Şanlıurfa spor'da yaptıklarını basın mensuplarına anlattı. Kemal Saraçoğlu yaptığı basın açıklamasında, "Bir hafta önce yaptığım basın açıklamasında zeytin dalı uzattım, Sayın Bakanımız Faruk Çelik ve Valimiz Celalettin Güvenç, iyi ve kötü günlerimizde hep yanımızda oldu dedim ve yine Sayın Bakanımızdan Urfa spor yönetiminden çekilin talimatı gelirse namusun ve şerefim üzerine yemin ediyorum ki çekilirim demiştim bu bir blöf değildi, ve bugün Urfa spor yönetiminden çekiliyoruz ve kongrede aday değiliz. Dün gece Sayın Valimizle bir araya geldik. Başkanlık için Abdülkadir Göncü'nün üzerinde fikir birliğine vardık, bu şartla kongreye girmeme kararı aldık. Yönetime alınmamasını istediğimiz isimleri de Sayın Valimize sunduk. Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'in sözünün arkasında duracağına inanıyorum' dedi.

Şanlıurfa spor'da yaptığı çalışmaları anlatan Saraçoğlu, "Alt yapıdaki futbolcularımızla sık sık bir araya geldik ilgilendik, onlara önem verdik. Bunun karşılığını da alt yapımızın elde ettiği şampiyonluklar ve başarılar ile aldık. Eski futbolcularımızı da unutmadık, sık sık bir araya geldik, fikir alışverişinde bulunduk, geçmiş tecrübelerinden faydalandık. Şanlıurfa'da faaliyet gösteren amatör spor kulübü başkanları ve temsilcileriyle sık sık bir araya geldik. Şanlıurfaspor'u hiçbir zaman bireysel olarak yönetmek arzumuz olmadı. Şanlıurfaspor tarihinde bir ilk olarak kombine bilet satışı gerçekleştirdik. Bu satıştan büyük gelir elde ettik. Yönetici arkadaşlarımızla birlikte birer pazarlamacı gibi kombine kartı satışı yaptık. Önümüzdeki yıllarda bu belgesi olmayan kulüpler, Liglere bile katılamayacak. Bu lisansı alamayan bir çok Süper LİG takımı mevcut. Türkiye'de bir çok süper lig kulübünün alamadığı, 2.lig de sadece 3 takımda bulunan UEFA kulüp lisansını belgesini aldık.

Şanlıurfaspor'un maçlarının canlı yayınlanması için tv kanalı ile Canlı yayın sözleşmesi imzaladık. Bu sözleşme ile yine takımımıza gelir elde ettik. Bunun yanında GAP Arena Stadı'nda ilk reklam panosu gelirini elde ettik. Urfaspor forması üzerindeki her boş yere reklam aldık, yine bu yol ile kulübümüze reklam geliri elde ettik. Bugün Süper LİG'deki Bursaspor formanın orta kısmına bile reklam almakta zorlanıyor" diye konuştu.

Başkanlık süreci içerisinde hep şeffaf olduklarını dile getiren Başkan Saraçoğlu, "Şanlıurfaspor kulübü olarak hep şeffaf olduk, halka hiçbir zaman kapalı olmadık. Mehmet Cafer arkadaşımız kulübümüzün gelir ve giderlerini resmi internet sitesinde yayınladık. Her zaman dedik muhasebemiz açık, kim neyi merak ediyorsa gelip sorsun, bilgi alsın. Bir çok ilki gerçekleştirdik ama ben bir tek şeyi beceremedim oda 'yalakalığı'. Başkan olduğum günden bu yana hiçbir yanlış uygulamaya imza atmadım. 445 kişilik delege listesinin içinden isimlerle yönetimimizi kurduk. Dışarıdan hiç kimseyi yönetime dahil etmedim. Yönetim Kurulu arkadaşlarımız ile birlikte gerçekleştirmeyi düşündüğümüz büyük hayallerimiz vardı. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerle 2. Bir Trabzonspor'u Türkiye ligine kazandıracaktık. Gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projelerin ve hayallerin yanında Şanlıurfaspor'un Bank Asya ligi şampiyonluğu başarısının yanında çok küçük kalacaktı. Şanlıurfaspor'u şampiyonluğa taşımamız, bazı kesimleri rahatsız etti. Bu başarımız onlara battı. Kongre öncesi geçmişi başarılarla dolu, çok ünlü bir teknik direktörü Şanlıurfaspor'a teknik direktör yapmak için prensipte anlaştık. 2 si Afrika'lı olmak üzere 6 futbolcu ile yine prensipte anlaştık. Kongrenin ertesi günü sözleşmeleri imzalayacaktık. Bu yıl Bankasya liginde üçüncülüğü başarısızlık olarak sayacaktık. Kesin hedefimiz şampiyonluktu, hocamızla bu şekilde anlaşmaya vardık" şeklinde konuştu.

Bugüne kadar kendilerine destek veren tüm kesime teşekkürlerini ileten Başkan Saraçoğlu, konuşmalarını şöyle tamamladı. "Bana destek veren tüm Şanlıurfa halkına, Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e, Sayın Valimiz Celalettin Güvenç'e, Taraftarımıza, Basınımıza, en kötü günümüzde yanımda olan arkadaşlarıma, futbolcularıma ve son şampiyonluk maçında tribünde oturacak yer bulamayan Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Başkanlığa aday olduğumda ilk toplantımı El Ruha Otel'de yapmıştım. Son toplantı mı da bu otelde yapıyorum" - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Celalettin Güvenç Şanlıurfaspor Faruk Çelik Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı? Memur ve emekli zam oranı ne kadar? Memur ve emekli ne kadar zam alacak? Memur ve emeklinin temmuz zammı belli oldu! Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bursaspor - Fenerbahçe Beko Basket maçı ne zaman? Granada - Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta? Granada - Real Madrid maçı nereden izlenir? Yarın hava nasıl olacak? Yarın yağmur yağacak mı, yağmur var mı? 11 Mayıs Cumartesi – Pazar hava durumu! Canik dağları nerede? Canik dağları hangi ilde, hangi şehirde? Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki!
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title