Haberler

Sancaktepe Belediyesi eski başkanı: Binayı yaptıran biziz, jakuzi hikayesi tamamen yalan

Güncelleme:

Sancaktepe Belediyesi'nin yerel seçimin ardından AK Parti'den CHP'ye geçmesiyle ortaya atılan jakuzi iddiasına eski Belediye Başkanı İsmail Erdem'den yanıt geldi. Erdem, "Sancaktepe Belediye binasını 2017 de yaptıran ve hizmete alan biziz." diyerek "Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira." ifadelerini kullandı.

31 Mart seçim sonuçlarına göre yüzde 50,59 oy oranıyla CHP'nin adayı Alper Yeğin'in belediye başkanı olduğu Sancaktepe Belediyesi'nde ortaya atılan jakuzi iddiasında yeni bir gelişme yaşandı. Konuyla ilgili adı geçen ilçenin 2009'dan ve 2019'a kadar belediye başkanı olan İsmail Erdem de açıklamada bulundu.

"KİRLENMİŞ RUH HALLERİYLE TEZGAH PEŞİNDELER"

Sancaktepe'nin yeni başkanı Alper Yeğin'in kendisini işaret etmesi sonrası sosyal medya üzerinden yanıt veren Erdem, " Sancaktepe Belediye binasını 2017'de yaptıran ve hizmete alan biziz." ifadelerini kullanarak bilgi verdi. Ortaya atılan iddialara "Yalan ve iftira" diyen Erdem'in açıklaması şu şekilde:

" Sancaktepe Belediye binasını 2017 de yaptıran ve hizmete alan biziz. Yalan ve iftiralara alışkın zavallılar, kirlenmiş ruh halleriyle tezgah peşindeler. Başkanlık katı denilen yer, binanın çatı arası kattır.

Başkanlık makamı vardır, toplantı odası (yönetim odası) var, Halkla ilişkiler odası, Misafir bekleme salonu, özel kalem odası, Başkanlık danışman birim odaları, mesciti ve 20 metre kare mutfak.

Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira. Yalancının mumu ne zaman söner bunu milletimize havale ediyoruz. Kamu binaları; halkın malıdır unutulmamalıdır. Sancaktepe belediye binası da Sancaktepe halkınındır."

Sancaktepe Belediyesi eski başkanı: Jakuzi hikayesi tamamen yalan ve iftira

NE OLMUŞTU?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü Necati Özkan, Sancaktepe Belediyesi'ne yaptığı ziyaretle ilgili konuşarak 6 bin metrekarelik başkanlık odasının bulunduğunu ve odanın içinde 200 metrekarelik mutfakla jakuzi bulunduğunu söylemişti.

Sancaktepe'nin önceki dönem Belediye Başkanı Şeyma Döğücü iddialar üzerine "Mevcut başkana sesleniyorum; Jakuzi olduğunu iddia edenlere karşı hemen şimdi başkanlık makamından canlı yayın açarak bu mevzuyu temizlemenizi vicdan ve haysiyetinize havale ediyorum! Hodri meydan!" ifadelerini kullanmış, ardından ilçenin yeni Belediye Başkanı Alper Yeğin de Döğücü'den önceki başkan İsmail Erdem'i işaret ederek şu açıklamada bulunmuştu:

"Basında ve sosyal medya da yer alan Sancaktepe haberleri ile ilgili olarak; Sayın Şeyma Döğücü döneminde Başkanlık katında herhangi bir tadilat işlemi yapılmamıştır. Önceki Belediye Başkanı lüks bir banyo ve belediye başkanının ihtiyacı olmayacak şekilde bir kat tasarlamıştır. Jakuzi meselesinin çok değersiz kalacağı lüks ve batırılan bir belediye hikayesini yakın zamanda sizlerle paylaşacağım."

Haberler.com / Aslan Aslan - Politika

Sancaktepe Belediye İsmail Erdem Sancaktepe AK Parti 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (26)

Samet Akın:

Bir sancaktepwli olarak . Sifonu çektik . Siz rahat olun.

130
149
yanıtYanıtla
Ünal Ünal:

Sizinde birgün silonunuz çekilecek

yanıt124
yanıt65
Harun Ateş:

25sene b..boguldunuz

yanıt16
yanıt5
Mustafa Uygun:

Hmm peki her yaptığınız binaya jakuzi yapıyormusunuz

60
52
yanıtYanıtla
FrrhBsk:

Gezizekalı ! olmayan ve yalanlanan bir bir şey için her binaya jakuzi mi yapıyorsunuz ne demek ?

yanıt44
yanıt19
GAGS:

frrh gezizekalı dediğin üzerinden bir geçer ömrünün sonuna kadar serum ile beslenip sonra ile hacet gidermek zorunda kalırsın..

yanıt4
yanıt8
sinan çayırcı:

Verin mahkemeye abi ! Ne duruyorsunuz yalan söyleyen kim varsa hesabını versin . Sen söylüyorsan sen ver o söylüyorsa o versin ben söylüyorsam ben hesabını vereyim . Kim ki bu milletin hakkını savunmuyor sağa sola peşkeş çekiyor nemalanıyorlar hesabını versin . Kim olursa olsun . Biz de burada halk olarak doğru söyleyeni ya da yalan söyleyeni bilelim .

83
10
yanıtYanıtla
GAGS:

konu mahkemeye illa ki intikal edecektir ancak üzerinin kapatılıp önceki onbinlerce usulsüzlük gibi unutturulmaması için bu şekilde gündem yapılmalı.. devlete maske satan bakan misali.. unutturulsa da iki kelime yazıp aratınca rezilliklerini tekrar tekrar görebilelim..

yanıt7
yanıt4
şahabettin Ayyıldız:

ben müslümanım diyenler böyle pahalı fantezilerden uzak durmas gerek

52
16
yanıtYanıtla
Ünal ÇAVDAR:

ESTEUZUBİLLAH. EY İMAN EDENLER SİZE BİR FASIK BİR HABER GETİRDİĞİNDE ONU ARASTIRIN. EĞER ARASTIRMADAN BİR KARAR VERİRSENİZ. PİŞMAN OLURSUNUZ. SENİİN İNANCINI BİLEMİIYORUZ AMA MÜSLÜMANLARIN BİLDİĞİ BİR KURANI KRİTER VAR(HUCURAT 6. AYET) BU KRİTERE SENDE EĞER MÜSLÜMANSAN SENIN AHİRAT VE DÜNYA HAYATIN İÇİN HAYIRLI OLUR.

yanıt17
yanıt2
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title