Haberler

Selin Ciğerci, Sevgilisi Gökhan Çıra'yı Teselli Etmek Yerine, Kerimcan'a Gitti

Güncelleme:

Cinsiyet değiştirip kadın olan Selin Ciğerci, takımıyla yollarını ayıran sevgilisi Gökhan Çıra'ya destek olmak yerine, dedikodu yapmak için Kerimcan Durmaz'a gitti.

Ameliyatla kadın olan Selin Ciğerci, aşkları ortaya çıktıktan sonra takımıyla yolları ayrılan futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra'ya destek olmak yerine, dedikodu yapmaya gitti.

SEVGİLİSİ TAKIMIYLA YOLLARINI AYIRDI

Selin Ciğerci ile aşk yaşadığı ortaya çıkan futbolcu Gökhan Çıra, takımı Diyarbekirspor'la yollarını ayırdı. Her ne kadar Gökhan Çıra, yaptığı paylaşımla inkar etse de ayrılık kararında Selin Ciğerci ile yaşadığı aşkın etkili olduğu iddia edildi.

DEDİKODU YAPMAK İÇİN KERİMCAN DURMAZ'A GİTTİ

Hal böyleyken sevgilisine destek olması beklenen Selin Ciğerci, işi gücü bırakıp, Demet Akalın, Seren Serengil ve Caner Çalışır'la birlikte dedikodu yapmak için Kerimcan Durmaz'ın evine koştu.

Ciğerci arkadaşlarıyla çektiği fotoğrafı "Kerimcan'da hafif dedikodu time" notuyla Instagram hesabından paylaştı.

İşte Selin Ciğerci'nin Instagram paylaşımı:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Magazin Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (18)

ADEM:

Toplumun yüz karaları travestiliği normal gibi gösterme eğilimi sapkınlık

35
4
yanıtYanıtla
hadi len:

delikanlı delikanlıyı dakka da bulur. . .

21
0
yanıtYanıtla
Hey:

Bunlar ne allahım

13
0
yanıtYanıtla
EŞCİNSELİK TERCİH DEĞİLDİR:

ÜLKEMİZDE HALA TRAVESTİ NEDİR TRANSEKSÜEL NEDİR BİLMEYENLER BAYAĞI VAR. TRAVESTİDE ERKEK CİNSEL ORGANI BULUNUR AMA GÖĞÜS YAPTIRMIŞ OLABİLİR. TRANSEKSÜEL İSE ERKEK CİNSEL ORGANINI KESTİRMİŞ AMELİYATLA KADIN CİNSEL ORGANI YANİ VAJİNAYA SAHİPTİR. HORMON TEDAVİLERİYLE DE KADIN GÖRÜNÜMÜNE SAHİP OLMUŞTUR. EĞİTİMLİ KİŞİLER DAHİ BUNU KAVRAYAMAMIŞTIR HALA ÜLKEMİZDE. İNSANLARIN ELLERİNDE OLMADAN CİNSEL YÖNELİMLERİNDE FARKLILIKLAR OLABİLİR. İNSANLAR BUNU TERCİH ETMEZLER. BELKİDE ONLARIN SINAVLARI BUDUR

1
1
yanıtYanıtla
HASTASIYIZ DEDE:

Normal adamdan kadın olmuş birisinden insanlık beklemeyiniz yani adı üstünde dönme :) nerde bi ışık görse oraya döner

2
0
yanıtYanıtla
EŞCİNSELLİK TERCİH DEĞİLDİR:

HETEROSEKSÜLİM DİYE DİĞER YÖNELİMİ FARKLI İNSANLARI KÜÇÜK GÖRMEYE GEREK YOK. İNSAN OLMAK ÇOK ÖNEMLİ DÜNYADA. BİRBİRİNE YARDIMCI OLMAK ÇOK ÖNEMLİ. EŞCİNSELLİK TERCİH DEĞİLDİR. HOŞ BİR ŞEY GİBİ DE ALGI YARATMAMALIYIZ.

2
0
yanıtYanıtla
Aziz Makas:

Gökhan kardeş ALLAH''tan başkasından korkmam demişsin fakat yaptıkların hiç öyle demiyor. Sen ve senin gibiler ALLAH''ın yazgısını, hükümlerini unutmuş olmalısınız. Ağzınızda ciklet gibi ALLAH''tan başkasından korkmam, bırak bu ayakları. ALLAH''tan korkan adam, ALLAH''ın belirlediği sınırların dışına çıkmaz. Bunu sana hatırlatırım. Helal olsun Diyarbekir taraftarına gereğini yapmış, değil Gökhan sen Ronaldo olsa bunu yapan benim bildiğim Diyarbakırlılar kabul etmez. Vesselam

0
1
yanıtYanıtla
MERVİŞ:

Selin bey yaptığınız çok ayıp

1
0
yanıtYanıtla
yılmaz:

Yazıklar olsun ki Türkiye''mde seviyeyi düşürüp iyice geriletmek adına bunları haber yapıyorlar. bu haberle habercilik ödülü verirler size. bravo

0
0
yanıtYanıtla
my:

memleket yangın yeri üç beş tane topun tüfeğin haberini yapmayın kardeşim. bıktık artık hanifeniz''den kerim canınız''dan birde nusretiniz''den

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title