Haberler

Bursalılar yılbaşında doyasıya eğlendi

Güncelleme:

Bursalılar yılbaşında doyasıya eğlendi Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da beklenen yeni yıl, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Bursalılar yılbaşında doyasıya eğlendi

BURSA - Tüm Türkiye'de olduğu gibi Bursa'da da beklenen yeni yıl, büyük bir coşkuyla kutlandı. 2022 yılına konser tadında veda etmek isteyen Bursalı dinleyiciler, uzun bir aradan sonra sahnelere geri dönen ünlü sanatçı Petek Dinçöz, 90'ların unutulmaz ismi Bendeniz, yazdığı ve seslendirdiği şarkılar ile gönüllerde taht kuran Ersay Üner ve sahne şovları ve seslendirdiği şarkılar ile adından sıkça söz ettiren Bursa'nın sevilen sanatçısı Mehmet Çevik ile 2023 yılına merhaba dedi.

Bursa'da yeni yıl coşkusu eğlence mekanlarında doldu taştı. Kimi yeni yılı ailesiyle evinde karşılarken kimi de arkadaşları ve sevdikleriyle eğlencenin nabzını tuttu.

Sahnesiyle hayran bıraktı

Gençlik aşkı ile evliliğinin ardından Türkiye'ye dönen ve sekiz yıl aradan sonra yeniden sahnelere dönüş yapan ünlü şarkıcı Petek Dinçöz, yeni yılı Bursa'da karşılayan isimlerden biri oldu. Derin göğüs dekolteli, taşlarla süslenmiş beyaz elbisesi ile kendisine hayran bırakan güzel şarkıcı, sahne performansı ile mest etti. Kendisini dinlemeye gelen sevenlerinin yanına inerek tek tek 'Hoş geldiniz' diyen Dinçöz, hatıra çekinmek isteyen sevenlerini kırmadı. Geçmişten günümüze seslendirdiği şarkılar ile Bursalı sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Dinçöz, yeni yılda Bursalı sevenleri için aşk, para ve huzur diledi.

2023'e nostaljik merhaba

90'lı yılların unutulmaz seslerinden biri olan, günümüzde de yeni çalışmalarıyla birlikte adından söz ettiren Bendeniz, yeni yıla Bursa'da merhaba dedi. Yoğun bir ilginin olduğu geceye nostalji rüzgarıyla başlayan güzel şarkıcı, popüler çalışmalarından 'Satmışım' ve 'Güzeller Güzeli' ile büyük beğeni topladı. Sahnedeki enerjisiyle birlikte gece boyunca dinleyicilerini de coşturan Bendeniz, Türk müziğinin popüler şarkılarına da repertuvarında yer verdi. Dansları ve eğlenceli tavırlarıyla birlikte dikkati çeken Bendeniz, Bursalılara keyif dolu bir gece yaşattı.

Müzik ziyafeti sundu

Bursa'da yeni yılı karşılayan bir diğer ünlü şarkıcı ise Ersay Üner. 'Tatlım tatlım', 'Nokta', 'İki aşık' gibi popüler şarkılara imza atan ve seslendiren Ersay Üner, yeni yılı Bursa sahnesinde sevenleriyle kutladı. Neşeli orkestrası ve sempatik halleriyle dikkat çeken Ersay Üner, gece boyunca misafirlerini eğlendirdi. Kendisine ait şarkıların yanı sıra birçok şarkıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşatan şarkıcı, klavye başına geçerek şarkılara ritim tuttu. Gece boyunca temponun yüksek olduğu konserde Bursalı dinleyicilerde şarkılara eşlik etti.

Sahne şovları ile mest etti

Sahne şovlarıyla adından sıkça söz ettiren Bursa'nın sevilen sanatçısı Mehmet Çevik, yeni yıl coşkusunu Bursalı dinleyicileri ve ailesiyle birlikte kutladı. Daha önce vinçle sahneye inmesi ve tabutla sahneye çıkması ile hafızalara kazınan Çevik, sahne performansı ile mest etti. Yakın zamanda Serdar Ortaç ile düet yapacağı müjdesini veren Çevik, 2023'ü mutlulukla karşıladı. Geri sayımın ardından eşi Gizem Çevik'i sahneye davet ederek 'Sevdiklerinizle hep birlikte olacağınız güzel bir yıl diliyorum.' diyerek eşine sarıldı. Ardından eğlenceye hız kesmeden devam eden programda Mehmet Çevik seslendirdiği şarkılar ile Bursalı dinleyicilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Türkiye Bursa Magazin Güncel Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Merkezi'nde! Özgür Özel kapıda karşıladı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Haluk Levent, Gamze Özçelik'in geçmişiyle ilgili yapılan yoruma sessiz kalmadı

Bakmadan Geçme

Erdoğan-Özel görüşmesi bitti mi? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ne oldu? Ketenpere filmi konusu nedir? Ketenpere oyuncuları ve Ketenpere özeti! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 11-12 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! 12 Haziran Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 12 Haziran burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 11 Haziran günün maçları nereden izlenir? Bahar sezon finali bölüm izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! MASTERCHEF 2024 NE ZAMAN BAŞLAYACAK? MasterChef yeni sezon hangi tarihte? Süper Lig transfer dönemi ne zaman başlayacak? Süper Lig transfer dönemi başladı mı? #9917 Bebekle seyahate çıkarken nelere dikkat edilmeli? Ebeveynler bu haber size! Kurban Bayramı arefesi ne zaman, hangi güne denk geliyor? Arefe günü resmi tatil mi? Onur belgesi ve üstün başarı belgesi nasıl alınır? Onur ve üstün başarı belgesi şartları neler?
Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

Bakan Şimşek, Dünya Bankası Grubu Başkanı Ajay Banga'yı Merkez Bankası'nda ağırladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title