Haberler

Cem Yılmaz'dan Bebek paylaşımı! Cinsel ilişki görüntüleri sonrası şarkılı gönderme yaptı

Güncelleme:

İstanbul Bebek'te bir çiftin herkesin gözü önünde cinsel ilişkiye girmesi ve olaydan kısa bir süre sonra da başka bir kişinin çıplak şekilde bankta güneşlenmesi tepkilere neden oldu. Ünlü komedyen Cem Yılmaz da yaşananların ardından Bebek Sahili'nin fotoğrafını yayınlayarak İzel'in Bebek adlı şarkısına ait sözleri paylaştı.

İstanbul'un Bebek semtinde çekildiği belirtilen iki ayrı görüntü sosyal medyada gündem oldu. İlk olarak gündüz vakti sahilde cinsel ilişkiye giren bir çift, yoldan geçen vatandaş tarafından görüntülendi. Günün ilerleyen saatlerinde ise yine Bebek'ten bir mide bulandıran görüntü daha internete düştü. Çırılçıplak şekilde banka uzanan bir kişinin elinde sigarasıyla oldukça rahat bir şekilde görüntülendiği video da sosyal medyada büyük tepki çekti. Skandal görüntülerin ardından harekete geçen emniyet güçleri 3 şüpheliyi de gözaltına aldı.

CEM YILMAZ'DAN "BEBEK" GÖNDERMESİ

Sosyal medyada infiale neden olan görüntüler sonrası Cem Yılmaz bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından yayımladığı gönderisinde Bebek Sahili'ne ait bir görsele yer veren Yılmaz, İzel'in Bebek adlı şarkısından sözler paylaştı. Ünlü komedyen paylaşımına şu notu düştü: "Çık güzelim çık ortaya çııık …aşktan saklanmakkkk ne demek…mutlulugun formülü çok açıııık ….bir seeen bir beeen…."

Bebek'te yaşanan olaylara Cem Yılmaz'dan şarkılı gönderme

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cem Yılmaz Bebek Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Avrupa Parlamentosu seçiminden lider çıkan Le Pen: Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Ali Koç'un kongredeki ceket hassasiyeti akıllara Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı getirdi

Bakmadan Geçme

Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri açıklandı mı? Öğretmen ataması sözlü sınav yerleri nasıl öğrenilir? Murat Övüç gelini kim? Murat Övüç gelinine kaç kilo altın taktı? Emeklilere bayram ikramiyesi ödemeleri ne zaman başlayacak? Emekli bayram ikramiyesi ne kadar? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 10 HAZİRAN | Baraj doluluk oranı yüzde kaç? İstanbul barajlarında son durum nedir? ''Mültecilerin tamamını evlerine göndereceğiz!'' Marine Le Pen kimdir? Marine Le Pen açıklamasında ne dedi? Okullar ne zaman kapanıyor, MEB 2024 yaz tatili ne zaman başlıyor? Karneler ne zaman verilecek, yaz tatili kaç gün sürecek? Polonya - Türkiye hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta? Polonya - Türkiye maçı hangi kanalda? #9917 Üniversite tercihleri ne zaman, kaç gün sürecek? 2024 ÖSYM YKS tercih kılavuzu! Üniversite taban puanı, sıralama ve kontenjanlar açıklandı mı? YKS 2024 soruları yayınlandı mı? YKS 2024 çıkmış sorular! TYT-AYT-YDT soruları yayınlandı mı? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BAHAR FRAGMAN İZLE #128250 EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ BUGÜN MÜ YATACAK? Emekli Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman verilecek? GELİNİM MUTFAKTA 10 HAZİRAN 2024 CANLI İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? CNBC-e Türkiye ne zaman açılacak? CNBC-e neden kapanmıştı? Fransa'da aşırı sağcılar seçim zaferine tepki gösterdi! Fransa'da ne oldu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128250 10 Haziran Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu?
Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

Akıllara durgunluk veren olay! Eşinin ağaçtan düştüğünü duyan kadın fenalaşarak can verdi

500

Yorumlar (18)

Altay Bozkurt:

KIYAMETIN EN BÜYÜK ALAMETLERINDEN!!! ( INSANLAR HAYVANLAR GIBI SOKAK ORTASINDA CIFTLESECEKLER , HADISI SERIF ) !!!!

202
27
yanıtYanıtla
tolga yurtsever:

Seçim öncesi muhafazakar seçmeni bir arada tutmaya yarayacak güzel hamle... Mesaj ve verilen algı" biz gidersek herkes yolda böyle yapacak ".. Bu aralar buna benzer muhafazakar kitleyi bir arada tutacak hamleler lazım .

31
174
yanıtYanıtla
ismail Korkmaz:

İyi de başta kendileri var neden kendi dönemlerinde yapsınlar öyleyse.

yanıt6
yanıt1
Melih Kılaç:

Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni; Desenize hayvanlar bizden daha medeni! Kul olmak çağdışıyken, soyunmak çağdaşlık, Din kardeşliğini bıraktık biz, ecnebiyle kaynaştık..

185
19
yanıtYanıtla
Ahmet Ayp:

Cem bey baya mutlu gibi hayırdır amaçladığınız seviyeye yaklaştınız mı

159
39
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

bunlarin zaten hosuna gider böyle seyler yillarca bel alti sakalariyla ayakda durmuyorlarmi bunlar buda sahanda... ve en acisida millet ailesiyle coluk cocuklariyla bunlarin programlarina gidiyorlar

150
30
yanıtYanıtla
Hsn:

Sende,Şahan da ancak esprisini yaparsınız ahlaksızlık demek aklınızın ucundan geçmiyor tabi

153
24
yanıtYanıtla
Ebu Cureyc:

Cemcik al bunları filminde oynat, çok hoşuna gittiyse.

139
23
yanıtYanıtla
Melih Kılaç:

Ortalık boş ya denetim yok millet ekonomik krizle boğuşuyor var zaten ses çıkarmaz uğraşmaz diye fırsattan istifade milletin bilincine bu ahlaksızlıkları sıradanmış gibi yerleştirmek alıştırma empoze etme

126
12
yanıtYanıtla
lavinia :

geçekten iğrençsiniz

101
6
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title