Haberler

Acun Ilıcalı, "Survivor Yayından Kaldırılacak" İddialarına Cevap Verdi

Güncelleme:

Ünlü sunucu Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye-Yunanistan'ın beklenen reyting alamamasından dolayı yayından kaldırılacağı haberleri hakkında açıklama yaptı.

TV8'i satın alarak kanal patron olan ünlü sunucu Acun Ilıcalı, Survivor Türkiye- Yunanistan'ın yayından kaldırılacağı iddialarına cevap verdi.

"İZLEYİCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ"

Sosyal medya hesabından Survivor Türkiye- Yunanistan'ın yayından kaldırılıp formatının değiştirileceği iddiaları hakkında konuşan Acun Ilıcalı, "Survivor Türkiye-Yunanistan formatının değişeceği haberi bizi ekip olarak güldürülüyor. Haftada 4 gün Survivor ile prime time'da Şubat ayının 1.kanalıyız. izleyicilerime teşekkür ederiz.

Acun Ilıcalı, 'Survivor Yayından Kaldırılacak' İddialarına Cevap Verdi

"EN ETKİLİ 500 İSİM ARASINA GİRMİŞTİ"

Variety editör kurulu tarafından oluşturulan listede 358 ABD'li, 30 İngiliz, 15 Fransız, 13 Çinli, 12 Alman, 11 Hintli, 8 İtalyan, 6 İspanyol yer bulmuştu. Meryl Streep, Reese Witherspoon, Tim Cook, Mark Zuckerberg, Emma Stone gibi dünyaca ünlü ve başarılı isimler yer aldığı Variety 500 listesindeki tek Türk ise Acun Ilıcalı olmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Yunanistan Türkiye Magazin Haberler

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

Dondurmacıdan 1500 liralık hesaba isyan eden turistlere: Bana dokunursan 40 adamı karşında bulursun

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

18 yıl sonra tarihi ziyaret! Erdoğan-Özel görüşmesine ilişkin CHP'den ilk açıklama

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Genelevde kimlik soran güvenlik görevlisini silahla vurdu

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 12 Haziran Çarşamba Steam sorun mu var? Karne tebrik mesajları, en güzel karne tebrik mesajları nelerdir? 2024 en güzel karne tebrik mesajları. 12 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Örnek karne görüşleri 2024! Öğretmenler için karne görüşleri örnekleri nelerdir? Karne görüşü örnekleri 2024! Karne görüşü ne yazılır? Öğretmen karne görüşleri örnekleri! 12 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 12 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 12 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 12 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 12 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 12 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 12 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 12 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 12 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 12 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

Ambulansa yol vermediler, yetmedi önünü kesip kapıyı açtırdılar! Nedeni pes dedirtti

500

Yorumlar (45)

Özcan kutlu:

Türk takımı jikletten çıkmış sanki. Nerden buldun bu kadar yeteneksizi

68
9
yanıtYanıtla
ACUR MACUR:

EVET HELE HIKMET TAM MAL

yanıt1
yanıt0
...:

yetenek sizsiniz turkiye den

yanıt1
yanıt0
izleyici:

Anlamadigim bir durum var yarisma cok guzel izlenirken ne diye format degistirip duruyorsunuz. ilk yillar format nasilsa ayni sekilde devam etsin unluler gonulluler izlenip giden yarismayi deneme tahtasina cevirdiler. Turk insani herseyin orjinalini sever kovana cop soka soka boyle birsey cikti. Ben bu yil bir kez dahi izlemedim. Heryil her bolumunu mutlaka izliyordum.

43
14
yanıtYanıtla
Erol Mehmet YIldız:

Yalan söyleme acun. 9 Şubatta birinci, 10 Şubatta üçüncü 11 Şubatta altıncı olmuşsun. Öyle bedavadan birincilik yok artık.

50
3
yanıtYanıtla
Mertcan yıldız:

Aslında izlemek haram mış ama ben de gene izlemek istiyorum ama ablam falan değişt diyorlar ama belki YouTube sen de izlerim

yanıt1
yanıt8
Mertcan yıldız:

Ama hala devam etmenize istiyorum

yanıt0
yanıt9
ayhan:

hahhah! prpgrama ilgi çekmek için yapılan hareketle r! acun batıyor!!!!

31
7
yanıtYanıtla
MAYKKKKK:

adam ısı bılıyo cekemeyen catlasın. . . . . bravo acun. . . .

8
27
yanıtYanıtla
ADNYZNKİ:

HE ÇATLASIN. . . NİYE ÇATLASINKİ SEN ÇATLA DİNGİL. . İSME BAK. . MAYKKKK. . . BEN HALI SAHA MAÇINA GİDİYORUM BAKLAVASINA. . .

yanıt0
yanıt0
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title