Haberler

    Ekmek Yapma Makinesi Olmayan?

    Bu makinelerden çıkan ekmekler hem daha sağlıklı hem daha leziz...

    Arçelik K-2715

    Teknolojinin aranan markası Arçelik'in aynı anda iki ekmek pişirebilen, zaman ve program ayarlı ekmek yapma makinesi K-2715, çok-orta-az pişirme seçimi ile mis gibi, sıcacık ekmekler için ideal makinelerden. Ekmeğiniz hazır olunca sesli uyarı özelliği de var. LCD ekranı da oldukça kullanışlı.

    Tefal Home Bread

    Tefal'in Home Bread adını verdiği ekmek yapma makinesinin tam 43 adet elektronik pişirme programı kombinasyonu bulunuyor. Paslanmaz çelik gövde ve gümüş renkli kapağa sahip modelde 3 farklı kızarma derecesi ve 2 farklı gramaj seçeneği var. İleri bir zamana programlama özelliği de mevcut. 10 farklı pişirme programına sahip.

    Moulinex Home Bread XXL

    Moulinex'in ekstra büyük kapasiteye sahip olan ekmek yapma makinesi, özellikle kalabalık aileler için daha uygun olsa gerek. 14 farklı pişirme programına sahip olan ekmek makinesi ile uzunlamasına dikdörtgen şeklinde ekmek pişirebilme imkAnına da sahipsiniz. İnce ve kompakt bir tasarıma sahip olan Moulinex Home Bread XXL, 3 farklı kızarma derecesi ve 3 farklı gramaj seviyesine de sahip.

    Philips HD9020/40

    Philips'in geliştirdiği bu şık ekmek makinesi ile her sabah taptaze ve sıcacık ekmeğin kokusuna dayanamayacaksınız. Tek yapmanız gereken, malzemeleri geceden eklemek ve ertesi sabah için gecikmeli zamanlayıcıyı ayarlamak. Beyaz ve eflatun renkleri ile zarif bir görünüme sahip olan bu ekmek yapma makinesi, 12 menüye sahip ve pişirme kabı en fazla 1 kg'a kadar sonuç veriyor. LCD ekranı da bulunuyor.

    Sinbo SBM-4708

    Ekmek dışında pilav ve yoğurt da yapabilen Sinbo'nun bu teknoloji harikası, ışıklı kontrol paneli ve geniş LCD ekranıyla oldukça kullanışlı da. Ekmek menüsü altında 12; pilav/yoğurt menüsü altında ise 4 dijital programı var. 60 dakika otomatik sıcak tutma özelliği ve kaymaz ayakları bulunuyor. Ekmek tavası ve yoğurma bıçağı, yapışmaz yüzeyli. Somun büyüklüğünü 750 - 900 gram arası yapabilirsiniz.

    Kenwood BM260

    Kenwood'un bu yüksek performanslı ekmek yapma makinesi, ECO pişirme programı ile sadece 85 dakikada günlük ekmek, 3 saatte de en kaliteli beyaz ekmeği hazırlıyor. 1 kg kapasiteli makinede 11 program seçeneği mevcut. Program durumunu gösteren LCD ekranı, 1 saat sıcak tutma fonksiyonu ve 15 saat bekleyebilen zamanlayıcısı var. Mutfağınızda az yer kaplayan, kompakt bir tasarıma sahip.

    AEG Clatronic BA 3365

    Tam otomatik hamur ve ekmek hazırlama özelliğine sahip ekmek yapma makinesinin gövdesi paslanmaz çelikten. 2 litre kapasiteli hazmesi, yaklaşık 1 kg ekmek yapabilmenizi sağlıyor. LCD ekran ve sesli uyarı sistemi de mevcut olan AEG Clatronic'in 13 saatlik zamanlayıcısı da istenildiğinde devreye alınabiliyor. Hafif-orta ve koyu olmak üzere değişken kabuk esmerleşme kontrolü de var.

    King K107 Fırıncı

    750-1000 gram arası ekmek büyüklüğü sunan King K107, 12 farklı program seçeneğine sahip. Ayarlanabilir kabuk rengi özelliğinin yanında 13 saate kadar pişirme erteleme fonksiyonu da var. LCD ekranlı kontrol paneli büyük kolaylık sunuyor. Yapışmaz kaplamalı ve bulaşık makinesinde yıkanabilir ekmek haznesine sahip. Pişirmeden sonra 60 dakika sıcak tutma fonksiyonu da diğer makinelerde olduğu gibi King K107'de de bulunuyor.

    Kaynak: Womenist.net / Kadın

    Kenwood Philips Tefal Dekorasyon Kadın Haberler

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Hakkari'de bir manav üzerinde 'Allah' yazan karpuz buldu

    Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

    Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın canlı yayındaki tartışmasına Mehmet Uçum damgası

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Özgür Özel: Asgari ücrete zam yapılmazsa sert tepki veririz

    Bakmadan Geçme

    Bugün sınav kaçta bitiyor? Bugün ÖSYM YKS sınavı saat kaçta bitecek? AYT'ye girmek zorunlu mu? TYT'ye girenler AYT'ye girmek zorunda mı? AYT'de tekrar kalem veriliyor mu? AYT'de tekrar kalem verilecek mi, yeniden kalem dağıtılacak mı 2024? AYT sınavı ne zaman, saat kaçta bitecek? AYT oturumu ne kadar, kaç dk sürecek? 2024 YKS/AYT sınavı başlangıç ve bitiş saati! AYT erken çıkış saati kaç? 2024 AYT sınavında en erken saat kaçta çıkılıyor? AYT sınavında ne zaman, saat kaçta çıkış yapılabilir? AYT SINAV SÜRESİ: AYT sınavında sınav süresi ne kadar, kaç dakika, kaç saat? AYT sınavı ne kadar sürüyor? Bugün sınav var mı? 9 Haziran bugün ne sınavı var? YKS sınavı iptal mi iddiaları doğru mu? AYT SORU DAĞILIMI 2024: AYT sınavında hangi derste, kaç soru bulunuyor? AYT sınavında soru dağılımı nasıldır? YKS sınavı saat kaçta bitecek? Bugün AYT sınavı saat kaçta, ne zaman bitecek 2024? AYT ve YDİL Sınavları Saat Kaçta Başlıyor, Kaçta Bitiyor? Yarın ne sınavı var? 9 Haziran Yarın hangi sınavlar, hangi ÖSYM sınavı var? Ahmet Selim Kul kimdir? Ahmet Selim Kul kaç yaşında, nereli? Ahmet Selim Kul hayatı ve biyografisi! Haber Global Digiturk'de hangi kanalda? Haber Global Digiturk'de kaçıncı kanalda, sırada? Mehmet Akif Ersoy hangi takımlı? Sunucu Mehmet Akif Ersoy hangi takımı destekliyor? Ali Koç - Aziz Yıldırım CANLI İZLE! Ali Koç/Aziz Yıldırım canlı yayını hangi kanalda, nereden izlenir?
    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

    Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyonda en zor dönem bitti, artık düşüş göreceğiz

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title