Haberler

İnternet Fenomeni Melek Subaşı Meğerse Büyük Rol Yapmış

Güncelleme:

Yalçın Çakır'ın programına katılan ve program görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran Melek Subaşı'nın tamamen rol yaptığı ortaya çıktı.


Canlı yayında yalan makinesine bağlanan, bayılan Melek Subaşı yayın öncesi "Kocanla birbirinize hakaret edin" dendiğini, verilen sözlerin yerine getirilmediğini öne sürüp 300 bin liralık dava açtı.

Sabah Gazetesi'nden Ali Oktay'ın haberine göre Program görüntüleri internette tıklanma rekorları kıran Melek Subaşı'nın televizyonda tamamen rol yaptığı ortaya çıktı. Subaşı, Flash TV'de 3 yıl önce Yalçın Çakır'ın programına katıldı. Programda kocasına büyü yaptırarak çenesinin tutulmasına neden olduğu iddia edildi. Kocasıyla çıktığı canlı yayında bayıldı. Programcı Çakır, kadını yalan makinesine bağladı. Subaşı'ya doğum tarihini sordu. O da "Muş" diye cevapladı. Canlı yayında herkesi ekran başına kilitledi. Kimi "Bu kadın numara yapıyor" derken, kimi ise kadının haline acıdı. Program görüntüleri, sosyal medyada izlenme rekorları kırdı. Bir yorumcu, "Eğer bu kadının ağlayışı rol icabıysa bu kadın oscarlık" dedi.

KÂĞIT İMZALATTILAR

Ancak internet fenomeni görüntüler oyundan ibaretti. Üç çocuk annesi Subaşı, 3 yıl sonra İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne başvurdu. Subaşı, Flash TV ve Çakır aleyhinde 300 bin liralık tazminat davası açtı. Dava açmaya parası olmayan Subaşı'ya, İstanbul Barosu Adli Yardım Bürosu'nca avukat Cengiz Yıldız ve Bayram Polat vekil olarak atandı. Dava giderlerinin karşılanması için mahkemeden adli yardım talebinde bulunuldu. İddiaya göre; Subaşı'nın bir çocuğu doğuştan engelli ve bakıma muhtaçtı. Tedavi masraflarını karşılayamıyordu. Subaşı'nın kardeşi, Çakır'a ablasının durumunu anlattı. Çakır da "Televizyona çıkarırız. Yardım eden olursa onlara veririz" dedi. Subaşı ve kocası, Flash TV'ye giderek Çakır'la görüştü. Okuma yazması olmayan çifte bir kâğıt imzalatıldı. Çifte ayrı ayrı odalarda "Birbirinize hakaret edeceksiniz, ne varsa sayıp dökeceksiniz" dendi. Subaşı'ndan yayında bayılması istendi.

'YAYIN SIRASINDA BAYIL'

Kadına "Sen yayın sırasında bayıl. Eşine bize bakmıyorsun, başka kadınlarla birliktesin de. Bunları yaparsan, bize yardım gelir ve biz de sana veririz ve senin çocuğunu ameliyat ettiririz" dendi. Çift, ne dendiyse yaptı ancak yardım alamadı. Yayından sonra Subaşı'nın hayatı alt üst oldu. Kocası, Subaşı'yı "Senin yüzünden rezil oldum" diyerek terk etti. Subaşı, üç çocuğuyla ortada kaldı. İşten çıkartıldı ve iş bulamadı. Yakın akrabaları sırt çevirdi. Çocukları, okul arkadaşlarından gördükleri olumsuz tavırlar nedeniyle okula gitmek ve anneleriyle konuşmak istemedi. Subaşı'nın avukatları, "Öncelikle tüm internet sitelerinden ilgili yayınların kaldırılmasını istiyoruz. Dosya parasını bile karşılayamayacak durumda olan Subaşı için adli yardım talebiyle 300 bin lira tazminatın davalılardan tahsilini talep ediyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Medya

Sabah Gazetesi Yalçın Çakır Ali Oktay Subaşı Medya Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır?
500

Yorumlar (39)

hırsızlarewd@ewd.com:

numara hepsi zaten hükümet gibi aynı

18
146
yanıtYanıtla
Ercan.Baddmin@hotmail.de:

Klavyene saglik..

yanıt0
yanıt0
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

Erdogandan ögrenmisdir bu rolleri mutlaka milletin saf tertemiz duygulariyla oynamayi,sorun bayana mutlaka AKP lidir,

48
92
yanıtYanıtla
ustayorumcumy_lastlowe@hotmail.com:

yaran var galiba

yanıt0
yanıt0
ugur ataseverselii2001@hotmail.com:

yaran galiba utan iftira atmaya böyle bir insana kılıçdar oglumu sandın

yanıt0
yanıt0
Atilla Cenkamigo007@hotmail.de:

Vay bee yorumum gercekden bu kadar yalakalari rahatsiz etmis,ee isinize gelmez cünkü gercegi yazdim iki yüzlü hirsizlar

yanıt0
yanıt0
2233@34534.cn:

kılıçdaroğlu nun kadın versiyonu.

46
32
yanıtYanıtla
23mert_kokuz1991@hotmail.com:

tayyip in kadın versiyonu

yanıt0
yanıt0
22e@eg.net:

kılıçdaroğlu nun kadın versiyonu.

49
25
yanıtYanıtla
hırsızların kıllarısınızmert_kokuz1991@hotmai:

aanın kadın versiyonu olmasın o

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title