Haberler

Saldırıda Hayatını Kaybeden Üniversite Öğrencisi Yasin Görkem Toprağa Verildi

Güncelleme:

İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden Koç Üniversitesi öğrencisi 22 yaşındaki Yasin Görkem Yazıcı, son yolculuğuna uğurlandı. Yasin'in küçük yaşta babasını kaybettiği ortaya çıktı.

Yazıcı için Sarıyer'deki Demirciköy Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Yazıcı'nın yakınları ve arkadaşları ile İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de katıldı.

FORMASI TABUTUNA KONULDU

Yazıcı'nın Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerine Koç üniversitesinin forması da konuldu.

Yasin Görkem Yazıcı'nın tabutu, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından omuzlara alınarak, cenaze aracına taşındı. Bu sırada anne Bilge Yazıcı, feryat ederek gözyaşı döktü.

Yazıcı'nın cenazesi, Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.

BABASINI KÜÇÜK YAŞTA KAYBETMİŞ

Bu arada, Yazıcı çiftinin tedavi sonucu 17 yıllık çocuk hasretinin ardından dünyaya gelen Yasin Görkem Yazıcı'nın babası Cemalettin Yazıcı'yı küçük yaşta kaybettiği öğrenildi.

Yazıcı'nın Avusturya Lisesi'ni bitirdikten sonra Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni kazandığı, okulun Amerikan futbolu takımının en sevilen oyuncularından biri olduğu, iki ay önce satın aldığı motosikletini de sık sık kullandığı belirtildi.

ŞEHİT SELİN VE YASİN İÇİN BURS

Yazıcı'nın yanı sıra hain saldırıda hayatını kaybeden Selin Çelik'in ablası Pelin Çelik'in de Avusturya Lisesi mezunu olduğu, Avusturya Liseliler Derneği'nin de Yasin Görkem Yazıcı ve Selin Çelik adına bir eğitim bursu oluşturmaya karar verdiği, bu bursla Avusturya Lisesi'nden yeni mezun olacaklara Viyana'da eğitim imkanı tanınacağı bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Cemalettin Yazıcı Koç Üniversitesi Avusturya İstanbul Güncel Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

title