Haberler

    Xbox Game Pass, The Medium ve UFC 4'ü Cloud Play ile sunacak!

    Güncelleme:

    Temmuz ayında, Xbox Game Pass kullanıcılarının, Cloud, PC ve konsol üzerinden oynayabilecekleri oyunlar belli oldu. Xbox Game Pass Temmuz 2021 UFC 4, The Medium ve daha fazlasını sunuyor!

    Microsoft, Temmuz ayı başlarında PC ve konsollarda Xbox Game Pass'e ekleyecekleri oyunları açıkladı ve en zengin kadro olmasa da, hala bazı sağlam eklemeler var. Aboneler EA Sports UFC 4, Tropico 6 ve daha fazlasını dört gözle bekleyebilirler. Bu arada, The Medium ve Dragon Quest Builders 2 artık bulut üzerinden oynanabilir.

    XBOX GAME PASS TEMMUZ AYI TÜM OYUNLAR

    • Dragon Quest Builders 2: Dragon Quest Builders 2, kötü bir tarikat tarafından tehdit edilen bir fantezi ülkesinde geçen blok inşa eden bir RPG'dir. Büyüleyici tek oyunculu kampanyada keşfedin, savaşın, yaratın ve hasat edin ya da dört oyuncuya kadar çevrimiçi sandbox modunda büyük projeler inşa edin.
    • Tropico 6: Tropico 6'da güzel bir ada devletine seyahat edin ve onu kendinize ait yapın. Serinin bu altıncı girişinde, bütün bir takımadayı inşa edin ve yönetin, onu seçtiğiniz bina, endüstri ve dekorla donatın. Halkınızı cömert bir devlet adamı olarak mı yoksa acımasız bir diktatör olarak mı yöneteceksiniz? Seçim senin.
    • UFC 4: EA Play ve Xbox Game Pass Ultimate ile efsanenizi şekillendirin – UFC 4 çok yakında Play List'e geliyor! Üyeler, 8 Temmuz'da Octagon'a girerek kendi karakterlerini oluşturup özelleştirebilir ve bilinmeyen amatörlerden UFC süperstarına yolculuklarına başlayabilirler.
    • Bloodroots: Renkli bir haydut grubu tarafından ölüme terk edildi, hain Bay Kara Kurt'tan intikam almak için zincirleme öldürme çılgınlıkları yapacaksınız. Havuçlardan plazma tabancalarına kadar elde edebileceğiniz her şeyle öldürmelerinizi doğaçlama yapın.
    • Farming Simulator 19: Nihai çiftçilik simülasyonu geri dönüyor! Modern bir çiftçi olun ve çiftliğinizi heyecan verici yeni çiftçilik faaliyetleri, hasat edilecek mahsuller ve bakılacak hayvanlarla dolu iki büyük Amerikan ve Avrupa ortamında geliştirin.
    • The Medium: Yalnızca bir ortamın çözebileceği karanlık bir gizemi keşfedin. Terk edilmiş bir otel tesisine seyahat edin ve benzersiz psişik yeteneklerinizi kullanarak buranın son derece rahatsız edici sırlarını ortaya çıkarın, çift gerçeklik bulmacalarını çözün, uğursuz ruhlarla karşılaşmalarınızdan kurtulun ve aynı anda iki gerçekliği keşfedin.
    Kaynak: Turkmmo / Gamegar

    EA Sports Microsoft Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title