Haberler

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    Güncelleme:

    EMEA Challengers'da mücadele edecek takımlar belli oldu!

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA Challengers'da mücadele edecek olan 12 takımdan son dördünün belirleneceği kapalı elemeler sona erdi. Avrupa, Türkiye ve BDT bölgelerinde düzenlenen kapalı elemelerde Avrupa bölgesinin ilk ikisi, Türkiye ve BDT bölgelerinin ise kapalı elemelerinde şampiyon olan takımlar bölgelerinde EMEA Challengers biletini kazanan son takımlar oldu. 12 takımın mücadele edeceği VCT 2022: 1. Aşama EMEA Challengers maçları, 11 Şubat- 27 Mart tarihleri arasında çevrimiçi olarak oynanacak.

    2. Kapalı Elemeler'in Sonuçları

    Avrupa

    Geçtiğimiz hafta istediği sonucu alamayan G2 Esports, açık elemelerden başladığı haftayı namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Avrupa'dan EMEA Challengers'a yükselen üçüncü takım oldu. G2 Esports, ilk kapalı elemelerde hiç galibiyet alamadan elenmişti.

    Red Bull Home Ground #2 ile iyi bir çıkış yakalayan LDN UTD, ilk defa resmi arenada kendini göstermeyi başardı. Avrupa 2. Kapalı Elemeleri'ni ikinci sırada tamamlayan Litvanya ekibi, Avrupa'dan EMEA Challengers'a yükselen son takım oldu.

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    Türkiye

    Geçtiğimiz haftayı beklediğini alamadan bitiren BBL Esports, bu kez turnayı gözünden vurdu ve EMEA Challengers'a yükselen ikinci temsilcimiz olmayı başardı. Büyük Final'de Futbolist'i 3-1 yenen BBL Esports, VCT 2021: 2. Aşama'dan sonra ikinci kez EMEA'da mücadele edecek. İlk kapalı elemelerin finalisti Fire Flux Esports ise turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Türkiye 2. Kapalı Elemeleri son beşte tamamlayan 4 takım ise VRL Türkiye: Birlik liginin kapalı elemelerinde mücadele edecek.

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    BDT

    Geçtiğimiz hafta finalde kaybeden Natus Vincere, bu kez finali kazanarak EMEA Challengers'a yükselmeyi başardı. BDT 2. Kapalı Elemeleri'ni son beşte tamamlayan dört takım VRL CIS: Landmark'ta mücadele etmeye hak kazandı.

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA Challengers

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    İlk defa lig formatında oynanacak olan EMEA Challengers'a katılacak takımların tamamı belli oldu. Lig, iki grupta oynanacak ve gruplarını ilk üç sırada tamamlayan takımlar bir üst tura yükselecek. EMEA bölgesinden VCT 2022: 1. Aşama Masters'a gidecek takım sayısı da henüz belli değil.

    VCT 2022: 1. Aşama EMEA 2. Kapalı Elemeleri Sona Erdi

    Kaynak: EsporGazetesi.com / Gamegar

    BBL Esports 27 Mart Türkiye Haberler

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

    Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

    Bakmadan Geçme

    Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title