Haberler

D&Amp;R'Dan Çocuklara 23 Nisan Armağanı...

D&Amp;R'Dan Çocuklara 23 Nisan Armağanı...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle D&r'ın Düzenlediği Etkinlikte "dersimiz Atatürk" Filminin Çocuk Oyuncuları ve Filmin Yönetmeni Küçüklerle Buluştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle D&R'ın düzenlediği etkinlikte "Dersimiz Atatürk" filminin çocuk oyuncuları ve filmin yönetmeni küçüklerle buluştu.

Posta Gazetesi Bandosu'nun eşlik ettiği organizasyonda filmin oyuncuları ve çocuklar Kadıköy Bağdat Caddesi'nde bir çocuk yürüyüşü gerçekleştirdi.

Vizyona girdiği günden beri her kesimin beğenisini kazanan Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı "Dersimiz Atatürk" filminin resimli öykü kitabının tanıtımı renkli görüntülere sahne oldu.

Filmin Yönetmeni Hamdi Alkan, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk, filmin çocuk oyuncusu Karacabey, Doğan Egmont Yayıncılık ve Yapımcılık Tic. A.Ş Genel Yayın Direktörü Özgür Atanur, Filmin yapımcısı Serkan Balbay'ın da katıldığı etkinlik Posta Gazetesi Bandosu'nun çaldığı parçalarla başladı.

Suadiye D&R Mağazası önünden Erenköy D&R Mağazası'na kadar yapılan yürüyüşte renkli görüntüler oluştu. Yürüyüşe katılan Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk "Erenköy D&R geldik, 'Dersimiz Atatürk' filminin kitap haline getirilip çocuklara sunuşu vardır hem ona destek verip hem de ulusal günü kutlamaya geldik, herkes doya doya 23 nisanı kutluyor" dedi. Filmin Yönetmeni Hamdi Alkan ise "Güzel bir bayram, filmimizin de Doğan Egmont tarafından basılmış olan kitaplarını imzalıyacağız. Birkaç oyunucumuz da burda, mutluyuz" dedi.

Erenköy D&R Mağazası önünde tamamlanan yürüyüşün ardından "Dersimiz Atatürk" kitabı çocuk oyuncu Batuhan Karacabey ve Hamdi Alkan tarafından imzalanarak etkinliğe katılan çocuklara ücretsiz olarak dağıtıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel
İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

İsrail, Lübnan'ın kalbine saldırdı! Açıklamalar peş peşe geliyor

Cinayeti çözecek ses kaydı: Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Amca ile işçisinin Kürtçe telefon konuşması deşifre edildi

Skandal görüntüler ortaya çıktı! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Skandal görüntüler! Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn darp edildi

Seçil Erzan davada yalnız kaldı! Kararın ardından gözyaşlarına boğuldu

Kararın açıklanmasının ardından gözyaşlarına boğuldu

title
respondToVisibilityVideo(document.getElementById('contentElement'), function () { });