Sosyal medyada ünlenen 'hırsız karga' şoförlerin maskotu oldu

Güncel Haberler

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde Fatih Marmaray durağında bir kadının İstanbul Kart'ına para yüklemek istediği sırada 20 lirasını, daha sonra yan tarafta bulunan halk otobüsü kooperatifindeki bir kişinin 5 lirasını almasıyla sosyal medyada 'hırsız karga' olarak ünlenen karga, halk otobüsü...

KOCAELİ'nin Gebze ilçesinde Fatih Marmaray durağında bir kadının İstanbul Kart'ına para yüklemek istediği sırada 20 lirasını, daha sonra yan tarafta bulunan halk otobüsü kooperatifindeki bir kişinin 5 lirasını almasıyla sosyal medyada 'hırsız karga' olarak ünlenen karga, halk otobüsü kooperatifi çalışanlarının maskotu oldu . 'Şakir' adı verilen karganın, belirli aralıklarla kooperatife geldiği ve yiyiceke verildiği belirtildi.

Gebze'de bulunan Fatih Marmaray Durağında bir kadının İstanbul Kart'ına para yüklemek istediği sırada 20 lirasını, daha sonra yan tarafta bulunan halk otobüsü kooperatifindeki bir kişinin 5 lirasını çalmasıyla sosyal medyada ünlenen karga, Marmaray durağının yan tarafında bulunan halk otobüsü kooperatifi çalışanlarının maskotu oldu. Karganın acıktığı zaman kooperatif durağına geldiğini ifade eden şoförler, bazı şoförlerin karganın gelmesi için gökyüzüne para gösterdiklerini belirtti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaray, İstanbul, Fatih, Gebze, Güncel, Haberler