Son dakika haberleri | MEB 23 Nisan temasını, 'Çocukların iyi olma hali ve mutluluğu' olarak belirledi

Güncel Haberler

Edinilen son dakika gelişmesine göre MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB), 101'inci yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasının temasını, 'Çocukların iyi olma hali ve mutluluğu' olarak belirledi.

MİLLİ Eğitim Bakanlığı (MEB), 101'inci yılı kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasının temasını, 'Çocukların iyi olma hali ve mutluluğu' olarak belirledi.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, TBMM'nin açılışının 101'inci yıl dönümü olan 23 Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bu yıl çocukların iyi olma hali ve mutluluğu olduğu parolasıyla bir dizi etkinlik planlandı. Etkinlikler 21 Nisan günü saat 10.00'da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çocuk Gelişimi ve Erken Çocukluk Eğitimcisi Prof. Dr. Belma Tuğrul ile Bilim Kurulu üyesi Çocuk Hekimi Prof. Dr. Ateş Kara'nın veliler ile buluşması ile başlayacak. 'Küresel Salgın Döneminde Çocukların Ruh ve Beden Sağlığı' konulu çevrim içi toplantı, Bakanlığın Youtube kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ailelerin ardından Bakan Selçuk, salgın koşullarında mesafe ve hijyen kurallarını dikkate alarak, Ankara'nın Altındağ ve Mamak ilçelerinde yaşayan öğrencilerle açık hava söyleşisinde buluşacak. Öğrencilerin sosyal ve duygusal durumları söyleşinin ana temasını oluşturacak. 22 Nisan günü Mardin'e gidecek olan Bakan Selçuk, çocuklar ile bisiklete binecek, açık havada vakit geçirecek ve meslektaşları ile 'Mardin Masal Evi'ni açacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

milli eğitim bakanlığı, Ziya Selçuk, 23 Nisan, Güncel, Haberler, Son Dakika