Son dakika haberleri: 1000 TL'lik şezlonglarla Bodrum'u yanlış tanıtmasına tepki gösterdiler

Güncel Haberler

Son dakika haberleri... TÜRKİYE'nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum'un Türkbükü Mahallesi'nde bulunan bir otel, müşterilerine gönderdiği elektronik postada 2 şezlong için günlük 1000 TL, aylık ise 24 bin TL fiyat belirledi.

TÜRKİYE'nin önemli turizm merkezlerinden Bodrum'un Türkbükü Mahallesi'nde bulunan bir otel, müşterilerine gönderdiği elektronik postada 2 şezlong için günlük 1000 TL, aylık ise 24 bin TL fiyat belirledi. Oda ve yiyecek ücretinin dahil olmadığı fiyatı duyan birçok kişi duruma tepki gösterirken, Bodrumlu işletmeciler ise, çok daha ucuz fiyatlı tesislerin olduğunu ve ilçede çok daha uygun fiyatlarla tatil yapılacak yerler bulunduğunu belirterek, "Rakamlar vatandaşı ürkütmesin" dedi.

Koronavirüs salgını sonrası 1 Haziran'da normalleşme sürecinin başlamasıyla şehirlerarası seyahat kısıtlaması da 81 ilde tamamen kaldırıldı. Bu durumu fırsat bilen vatandaşlar, tatil beldelerine gitmeye başladı. Türkiye ve dünya turizminin gözde merkezlerinden Bodrum ilçesi de tatilcilerin akınına uğradı. Oteller, plajlar, kafe ve restoranlar yeni normale uyum sağlayarak koronavirüs tedbirleri kapsamında yeniden açıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkbükü, Türkiye, Bodrum, , Haberler, Son Dakika