Şarkıcı Kadın Cinayeti Önce İtiraf, Sonra İnkar Etti

Güncel Haberler

Adana'da Bilal Ayyıldız'ın evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve ilk sorgusunda cinayeti itiraf eden şarkıcı kadın ifade değiştirdi.

Adana'da 23 yaşındaki Bilal Ayyıldız'ın evinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan ve ilk sorgusunda cinayeti itiraf eden şarkıcı 37 yaşındaki Asuman Karabaş, ifade değiştirip, bıçağı 14 yaşındaki oğlu S.A.'nın kullandığını öne sürdü. Karabaş, "Oğlum bıçakladı, ama O daha çok küçük, cezaevinde yatamaz" diyerek suçu üstlendiğini iddia etti.

Geçen 8 Kasım'da saat 19.30 sıralarında merkez Seyhan İlçesi Yenibaraj Mahallesi 68050 Sokak'taki Sezer 2 Sitesi'nde meydana gelen olayda, kavga ve bağırma seslerini duyan komşuları, kapısı açık daireye girdiklerinde Bilal Ayyıldız'ı bacağından bıçaklanmış halde buldu. Ağır yaralan Bilal Ayyıldız çağrılan ambulansla kaldırıldığı Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'nde olaydan 5 saat sonra öldü.

Cinayeti soruşturan polisler, Bilal Ayyıldız'ın barlarda şarkıcılık yapan Asuman Karabaş ile aynı evde birlikte yaşadığını saptadı. Apartmanın güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye alan Cinayet Bürosu dedektifleri, Asuman Karabaş'ın yanında bir kadın ve çocuk ile birlikte otomobille gittiğini belirledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova, Seyhan, Politika, Güncel, Haberler