Hülya Sancaklı Son Yolculuğuna Uğurlandı! Baba Oğul Acıyı Birlikte Omuzladı

Güncel Haberler

MHP Kocaeli Milletvekili, Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı. Namazın ardından cenazeyi Saffet Sancaklı ve oğlu Mert Sancaklı taşıdı.

MHP Kocaeli Milletvekili, Eski Milli Futbolcu Saffet Sancaklı'nın eşi Hülya Sancaklı, son yolculuğuna uğurlandı. Fatih Camii'nde öğle vakti düzenlenen cenaze törenine MHP Merkez Yönetim Kurulu üyelerinin tamamı katıldı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Savunma Bakanı Fikri Işık, Gençlik ve Spor Akif Çağatay Kılıç, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sancaklı ailesini bu acılı günlerinde yalnız bırakmadı.

ÇOK SAYIDA İSİM KATILDI

TBMM Başkanvekili Akif Hamzaçebi, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İstanbul Milletvekeli Ekmeleddin İhsanoğlu, MHP İzmir Milletvekili Oktay Vural, MHP Eski Milletvekili Engin Alan; Eski Milli Futbolcular Oğuz Çetin, Tümer Metin, Hakan Ünsal; Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Eski Milli Basketçi Hidayet Türkoğlu da cenazedeydi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Saffet Sancaklı, Nevin Erdoğan, İstanbul, Güncel, Haberler