Muğla turizmi İzmir'de konuşuldu

Güncel Haberler

İZMİR'de düzenlenen Travel Turkey Fuarı'na katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizm sektörü ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi.

İZMİR'de düzenlenen Travel Turkey Fuarı'na katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi, turizm sektörü ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Muğla için bir master planına ihtiyaç duyulduğunu belirterek, "Turizmde kaç yatağımız var, bu kadar yatağa ihtiyaç var mı tartışalım. Biz 'artık inşaatlar olmasın' derken turizm bakanımız Bodrum'da yeni turizm alanları ilan etti." diye konuştu.

İzmir'de Muğla Büyükşehir Belediyesi'nce 'Muğla ekonomisi ve turizmin geleceği' konulu bir toplantı düzenlendi. Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Osman Gürün'ün ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Travel Turkey Fuarı Muğla resepsiyonuna, Türkiye Seyehat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte ilçe belediye başkanları, ticaret odaları başkanları, seyahat acentaları ve çok sayıda turizm sektör temsilcisi katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İzmir, Muğla, , Haberler