Ahmet Türk :2015 Yılında Mardin'in Çehresi Değişecek

Yerel Haberler

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, 2015 yılında Mardin'in çehresini değiştireceklerini söyledi.

Mardin Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Türk, 2015 yılında Mardin'in çehresini değiştireceklerini söyledi.

Türk, Mardin Öğretmen Evi'nde Muhtarlar ile bira araya gelerek yaptıkları çalışmaları anlattı.

Türk, halka hizmet götürme konusunda bir model oluşturmaya çalıştıklarını ifade ederek, klasik belediyecilik yerine yerelden yönetme anlayışını esas aldıklarını dile getirdi.

Mardin'de belediyecilik anlamında şu ana kadar doğru düzgün bir hizmetin yapılmadığını savunan "Bizler her şeye rağmen halka hizmet götürmek zorundayız ve bu eksiklikleri gidermek zorundayız. Biz gece gündüz çalışmak zorundayız" dedi.

Türk, köy yollarıyla ilgili önümüzdeki günlerde 15 milyonluk bir bütçe ayırdıklarını, bununda yeterli olmadığını önümüzdeki yıllarda bu bütçeyi iki katına ve daha fazlasına çıkaracaklarını katı atık, su ve kanalizasyonla ilgili bazı mahallerde 25 yıllardan beri değiştirilmemiş boruların olduğunu ve bunların değiştirilmesi için çalışmalar yapacaklarını kaydetti.

Türk, Mardin'in turizm kenti olması itibariyle kenti güzelleştirme çalışması yaptıklarını da anlatan Türk " Önümüzdeki 2015 yılında Mardin'in çehresini değiştireceğiz." dedi.

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Emin Irmak ise seçimden önce verdikleri sözlerin arkasında olduklarını, şeffaf, demokratik, katılımcı hesap sorulabilen ve hesap veren bir belediyeyi ortaya koyacaklarını kaydetti. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Türk, Mardin, Yerel, Haberler