Kurban Bayramı'nda Ulaşım Yoğunluğu: Kara, Hava ve Demiryoluyla Seyahat Edenlerin Sayısı 35 Milyonu Aştı

Ekonomi Haberleri

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısının yaklaşık 35 milyon olduğunu açıkladı. Uraloğlu, ulaşım sektöründeki yoğunluğun ekonomiyi ve turizmi canlandırdığını belirtti.

ULAŞTIRMA ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, " Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demir yolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti" dedi.

Bakan Uraloğlu, bayram tatilindeki ulaşım istatistikleri ile ilgili yazılı açıklama yaptı. Uraloğlu, Türkiye'yi konforlu ve sürüş güvenliği yüksek standartlı ulaşım ağlarıyla donattıklarını belirterek, "Kurban Bayramı'nda kara, hava ve demiryolunu kullanarak seyahat edenlerin sayısı yaklaşık 35 milyonun üzerinde gerçekleşti. Milletimizi sevdikleriyle buluşturmanın büyük bir mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bakanlık olarak bizim en büyük hedefimiz, milletimize en iyi ve en güzelini vermek. Bu aziz milletimiz bunu fazlasıyla hak ediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı, Kurban Bayramı, Kurban, Ekonomi, Haberler