Kılıçdaroğlu: Bana Karşı Çıktıklarını, 'Gelmesin Kılıçdaroğlu' Diye Çaba Harcadıklarını, Büyük Mücadeleler Verdiklerini Biliyorum.

Güncel Haberler

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Benim, bu millete sözüm var. Haksız olarak alınan, Hazine’den çalınan o 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Bana karşı çıktıklarını biliyorum. ‘Gelmesin Kılıçdaroğlu’ diye çaba harcadıklarını biliyorum. Büyük mücadeleler verdiklerini de biliyorum. Ama benim tek güvencem, bu ülkenin insanları. Beraber, birlikte, adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz. Emin olun bunu gerçekleştireceğiz” dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Benim, bu millete sözüm var. Haksız olarak alınan, Hazine'den çalınan o 418 milyar doları alacağım ve bu milletin cebine koyacağım. Bana karşı çıktıklarını biliyorum. 'Gelmesin Kılıçdaroğlu' diye çaba harcadıklarını biliyorum. Büyük mücadeleler verdiklerini de biliyorum. Ama benim tek güvencem, bu ülkenin insanları. Beraber, birlikte, adalet için, hak için, hukuk için mücadele edeceğiz. Emin olun bunu gerçekleştireceğiz" dedi.

Kaynak: ANKA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı, Güncel, Haberler