Karaköprü'nün Sorunları Masaya Yatırıldı

Güncel Haberler

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri'nin katılımıyla istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçe Belediyesi AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinin Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri'nin katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.Kültür Merkezinde düzenlenen toplantıya; Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin yanı sıra, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Ahmet Eşref Fakıbaba ve Mehmet Ali Cevheri AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, AK Parti Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, AK Parti Karaköprü Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Eriş, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Karaköprü Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe teşkilatı katıldı. İstişare ve değerlendirme toplantısı öncesi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, göreve geldiği zaman diliminde ilçede yaptığı çalışmalarla ilgili kısa bir sunum ve konuşma yaptı.
Karaköprü için çok çalışmak gerektiğini belirten Baydilli "Karaköprü'müz diğer ilçelere nazaran yıllık yüzde 20 oranında büyüyen bir ilçe. Bu da gösteriyor ki Karaköprü'müz için çok çalışmamız lazım. Karaköprü ilçemize bağlanan kırsal mahallerimizi çamurdan ve tozdan arındırmak için stabilize malzeme serimi yapıyoruz. Bunun yanında yine kırsal mahallelerimize çok amaçlı salonlar ve toplu taşımalı eğitimin yapıldığı mahallelerimizde ise sentetik çim sahası yapıyoruz. Merkezde ise ekiplerimiz aralıksız bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşlerimiz yeni yollar açıyor" dedi.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa, Ekonomi, Güncel, Güncel, Haberler