İzmir haber | İyi Parti'den Asbestli Gemi Sökümüne Tepki: "Geminin, Aliağa'da Sökülmesi Kârların Şirkete, Bedelinin İse Milletimize Mâl Edilmesi Demek"

Güncel Haberler

İzmir gündem haberine göre İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı, İzmir’de yapılması planlanan asbestli gemi sökümünü koruma kıyafetli açıklamayla protesto etti. Açıklamada “İçerdiği toksik atıklarla; kanser riski başta olmak üzere toplum sağlığımızı ciddi bir şekilde tehdit eden, çocuklarımızın gelişimlerini yavaşlatarak ülkemizin geleceğini tehlikeye atan, yüzen bir tehlike olan bu geminin, Aliağa’da sökülmesi kârların şirkete, bedelinin ise çok ciddi bir şekilde milletimize mâl edilmesi demektir” dendi.

İYİ Parti Gençlik Politikaları Başkanlığı, İzmir'de yapılması planlanan asbestli gemi sökümünü koruma kıyafetli açıklamayla protesto etti. Açıklamada "İçerdiği toksik atıklarla; kanser riski başta olmak üzere toplum sağlığımızı ciddi bir şekilde tehdit eden, çocuklarımızın gelişimlerini yavaşlatarak ülkemizin geleceğini tehlikeye atan, yüzen bir tehlike olan bu geminin, Aliağa'da sökülmesi karların şirkete, bedelinin ise çok ciddi bir şekilde milletimize mal edilmesi demektir" dendi.

Kaynak: ANKA / Güncel

İYİ Parti, Aliağa, İzmir, , Haberler