İnsan Kaynakları Ofisi'nden Kariyer Merkezleri için 3 yeni hizmet

Güncel Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarını sağlamak, gençlerin nitelikli, hızlı ve doğru istihdamına destek olmak amacıyla geliştirdiği 3 yeni hizmeti Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) üniversitelerin erişimine açtı.

CUMHURBAŞKANLIĞI İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarını sağlamak, gençlerin nitelikli, hızlı ve doğru istihdamına destek olmak amacıyla geliştirdiği 3 yeni hizmeti Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) üniversitelerin erişimine açtı. Üç yeni hizmetten biri olan, 'Yetenek Kapısı' platformu ile gençler ve işverenler zamandan ve mekandan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilecek.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki (KKTC) üniversite kariyer merkezlerine üç yeniz hizmet sundu. Üniversite rektörlerine ve Kariyer Merkezi yöneticilerine ulaştırılan, 'Üniversite Kariyer Merkezleri Kitabı', 'Yetenek Kapısı' platformu ve 'Kariyer Planlama Dersi Örnek Müfredatı' ile üniversite öğrencilerinin kariyer planlamalarına destek olunması ve Kariyer Merkezleri'nin etkin yönetiminin sağlanması hedefleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Türkiye, Güncel, Haberler