Hastalanan köpeğini sırtında veterinere götüren Cemre'ye destek

Güncel Haberler

ORDU'nun İkizce ilçesinde köpeğini sırtına alıp 2,5 kilometre yürüyerek veterinere götüren Cemre Su Türköz (9) için Büyükşehir Belediyesi sürpriz yaptı.

ORDU'nun İkizce ilçesinde köpeğini sırtına alıp 2,5 kilometre yürüyerek veterinere götüren Cemre Su Türköz (9) için Büyükşehir Belediyesi sürpriz yaptı. Küçük kızın köpeği Pamuk'u sağlık kontrolünden geçiren belediye ekipleri, kulübe ve mama desteği verdi.

İlçeye bağlı Düzpelit köyünde yaşayan Cemre Su Türköz köpeği Pamuk, bir süredir kaşınınca, hastalandığını düşünüp veteriner hekime götürmek istedi. Ancak etkili olan kar yağışı nedeniyle Cemre, ilçe merkezine inemedi. Cemre, geçen günlerde hastalanan bir inek için köye veteriner hekim geldiğini öğrendi. Köpeği Pamuk'u sırtına alan Cemre, karlı yolda ilerleyerek Veteriner Hekim Ogün Öztürk'e ulaştı. Tam köyden ayrılmak üzereyken Cemre ve köpeğini gören Öztürk, hemen çocuğun yanına gitti. Pamuk'u muayene eden ve dış parazit iğnesi vuran Öztürk, Cemre'nin fotoğraflarını çekip sosyal medyadan paylaştı. Küçük kızın hayvan sevgisi sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hisarcık, İkizce, Ordu, , Haberler