Harem'de minibüsçü eyleminde gerginlik

Güncel Haberler

Cengiz ÇOBAN-Ali AKSOYER-Beyza Nur GÜLER-Mertcan ÖZTÜRK-İsa ALMAÇAYIR / İŞLERİNİN azaldığını öne süren ve UKOME toplantılarında taleplerinin karşılanmadığını iddia eden bir grup minibüsçü, Üsküdar'da toplandı.

Cengiz ÇOBAN-Ali AKSOYER-Beyza Nur GÜLER-Mertcan ÖZTÜRK-İsa ALMAÇAYIR / İŞLERİNİN azaldığını öne süren ve UKOME toplantılarında taleplerinin karşılanmadığını iddia eden bir grup minibüsçü, Üsküdar'da toplandı. İBB'nin Saraçhane'deki binası önüne minibüsleriyle gitmek istemelerine izin verilmeyen minibüsçüler ile polis arasında zaman zaman gerginlik yaşandı.

Metro, metrobüs ve Marmaray hatları nedeniyle işlerinin azaldığını öne süren ve ek hatla güzergah isteyen bir grup minibüsçü, Ulaşım Koordinasyon Merkezi(UKOME) toplantısında taleplerinin karşılanmadığını iddia ederek Üsküdar'da toplandı. İBB'nin Saraçhane'deki binasına konvoy halinde protesto için gitmek isteyen minibüsçülerin yolunu Harem'de polis ekipleri kesti. Zaman zaman gerginliğin de çıktığı noktada minibüsçülerin bekleyişi devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar, Harem, Güncel, Haberler