Doğu Ekspresi ile yardım dağıtmaya geldiler

Güncel Haberler

ANKARA'dan yola çıkan 'Sevgi Ekspresi' projesi kapsamında, Doğu Ekspresi ile yola çıkıp, Kars'ın Selim ilçesine gelen 180 kişilik grup, öğrencilere kırtasiye, oyuncak ve giysi dağıttı.

ANKARA'dan yola çıkan 'Sevgi Ekspresi' projesi kapsamında, Doğu Ekspresi ile yola çıkıp, Kars'ın Selim ilçesine gelen 180 kişilik grup, öğrencilere kırtasiye, oyuncak ve giysi dağıttı. Proje sorumlusu Gölge Kaya, "'Sevgi Ekspresi' ismini verdiğimiz projeyle Kars'tayız, bu ilk değil, son da olmayacak, dünyayı sevgi kurtaracak" dedi.

Karslı müzisyen Gölge Kaya öncülüğünde Ankara'da bir araya gelen 180 kişilik grup, Doğu Ekspresi ile yola çıktı. Trenle süren yolculuğun ardından Kars'a ulaşan 180 kişi, 'Sevgi Ekspresi, 180 gezgin sevgi taşıyor' sloganıyla Selim ilçesine gitti. İlçede daha önce belirlenen okullara giden gezginler, öğrencilerle oyunlar oynadı, halay çekti. Tiyatro ve palyaço gösterileriyle öğrencilerin yüzlerini boyayan sevgi gezginleri, daha sonra yanlarında getirdikleri oyuncak ve kırtasiye malzemelerini dağıttı. Gün boyu süren etkinlikte duygularını dile getiren öğrenciler, ağabey ve ablalarına kendileriyle kurdukları gönül köprüsü, ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti. Çok mutlu olduklarını da belirten öğrenciler, eğlendiklerini, unutulmaz anlar yaşadıklarını dile getirerek, kendileri de büyüdüklerinde benzer organizasyonlar yapmak istediklerini kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğu Ekspresi, Ankara, Kars, , Haberler