Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışları'nın rotası ve takvimi açıklandı

Spor Haberleri

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışları'nın 2021 takvimi ve rotası belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Yat Yarışları'nın 2021 takvimi ve rotası belli oldu.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla İstanbul Valiliği ve Muğla Valiliği işbirliğinde, İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü tarafından Türkiye Yelken Federasyonu 2021 yılı faaliyet programı kapsamında organize edilen Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışları; iki etap olarak Muğla ve İstanbul'da gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışları'nın basın toplantısı İstanbul Vali Yardımcı Şevket Atlı, İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu, DHL Express Türkiye CEO'su Mustafa Tonguç, Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nafiz Karadere, Galataport İstanbul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdem Tavas, Turkuvaz Medya Temsilcisi Mert Karaman ve Türk Medya Temsilcisi Mehmet Ayan'ın katılımıyla Galataport İstanbul'da gerçekleşti. Toplantıda Cumhurbaşkanlığı 2'nci Uluslararası Yat Yarışları hakkında bilgi veren İstanbul Açık Deniz Yat Yarış Kulübü Başkanı Ekrem Yemlihaoğlu "Yat yarışları 2'nci yılını tamamlayacak. Bu yarışa Cumhurbaşkanımızın eşsiz destekleriyle devletin tüm kademelerinde büyük teveccüh görüyoruz. Çok kıymetli sponsorlarımız var, herkese çok minnettarız çünkü gerçekten destekleriniz bizi ileriye taşımamıza çok fayda sağlıyor. Bize güç veriyor. Sizler olmadan bu işleri bu noktaya getiremezdik" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

İstanbul, Muğla, Spor, Haberler