Seyit Torun'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: "Hâlâ Vatandaşın Evine Gelen En Düşük Fatura Olan Su Faturaları Üzerinden Belediyelerimizi Eleştirmek,...

Politika Haberleri

CHP’nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, su fiyatları üzerinden CHP’li belediyeleri eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi. Torun, “Bu ülkede tarihin en ağır zamlarını yapan, daha birkaç gün önce elektrik ve doğal gaz fiyatlarını yüzde 20 artıran Erdoğan, vatandaşın su paralarında ciddi sıkıntı içinde olduğunu söylemiş. Ama orada dur Erdoğan… Hâlâ vatandaşın evine gelen en düşük fatura olan su faturaları üzerinden belediyelerimizi eleştirmek, vatandaşın aklıyla alay etmektir… Ama boşa çırpınma Erdoğan, bu ülkeyi nasıl batırdığını gizleyemezsin” dedi.

CHP'nin yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, su fiyatları üzerinden CHP'li belediyeleri eleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Torun, "Bu ülkede tarihin en ağır zamlarını yapan, daha birkaç gün önce elektrik ve doğal gaz fiyatlarını yüzde 20 artıran Erdoğan, vatandaşın su paralarında ciddi sıkıntı içinde olduğunu söylemiş. Ama orada dur Erdoğan… Hala vatandaşın evine gelen en düşük fatura olan su faturaları üzerinden belediyelerimizi eleştirmek, vatandaşın aklıyla alay etmektir… Ama boşa çırpınma Erdoğan, bu ülkeyi nasıl batırdığını gizleyemezsin" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi, Recep Tayyip Erdoğan, Seyit Torun, , Haberler