Çelik: Ceren'i kaybederken hepimiz insanlığımızdan bir parça kaybettik

Politika Haberleri

AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Ceren'i kaybederken hepimiz insanlığımızdan bir parça kaybettik. Hepimizi kahreden bir kayıp bu. Bundan sonraki süreçte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olaya müdahil olmuştur.

Ak Parti sözcüsü Ömer Çelik, "Ceren'i kaybederken hepimiz insanlığımızdan bir parça kaybettik. Hepimizi kahreden bir kayıp bu. Bundan sonraki süreçte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı olaya müdahil olmuştur. En ağır cezanın verilmesi için bakanlığımız takiptedir" dedi.

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı devam ederken AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, gündeme ilişkin basın toplantısı düzenledi. Çelik, Almanya'da ARD televizyonun Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e yönelik çirkin bir yayın yaptığını ifade etti. Bu yayını kınadıklarını belirten Çelik, "Atatürk'ün aziz hatırasına yapılan saygısızlığı kabul etmek mümkün değil. Yapılan yayının, çirkin ifadelerin basın özgürlüğüyle alakası yoktur. Milletimize, devletimize yapılmıştır bunlar. Gereğinin yapılması için ilgili bakanlıklar harekete geçecektir. Herkesin saygılı olmasını bekliyoruz. Oradaki vatandaşlarımız da gereken tepkiyi göstermektedir. Atatürk ve Alevi vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmek üzere çirkin bir provokasyona imza atılıyor. Bu yayın kuruluşu derhal Atatürk'ün manevi şahsiyetinden ve milletimizden özür dilemelidir" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Ömer Çelik, AK Parti, Türkiye, , Haberler