Aytun Çıray kimdir? Aytun Çıray kaç yaşında, nereli? Aytun Çıray hayatı ve biyografisi nedir?

Gündem Haberleri

23 Ekim 2017'de Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa etti ve Meral Akşener'in lideri olduğu İYİ Parti'nin kurucu üyesi oldu. Aynı partide Genel sekreterlik ve parti sözcülüğü görevine getirildi. Peki, Türk doktor ve siyasetçi olan Aytun Çıray kimdir? Aytun Çıray kaç yaşında, nereli? Aytun Çıray mesleği nedir? Aytun Çıray hayatı ve biyografisi nedir?

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. İç hastalıkları dalında uzmanlık öğrenimini tamamladı. Peki, Türk doktor ve siyasetçi olan Aytun Çıray kimdir? Aytun Çıray kaç yaşında, nereli? Aytun Çıray mesleği nedir? Aytun Çıray hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde… Haberler.com okumaya devam edin. Sizlere en doğru bilgileri tarafsız şekilde iletiyoruz.

Haberler.com - Gündem

Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi, Milletvekili, Milletvekili, Milletvekili, Milletvekili, Milletvekili, Aytun Çıray, Aytun Çıray, Aytun Çıray, Aytun Çıray, Aytun Çıray, Gündem, Politika, Haberler