Haberler

Zonguldak Seda Sayan ve Onur Şan ile Coştu

Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali İçin Zonguldak'a Konser Vermeye Gelen Seda Sayan, Türkiye'nin En Güvenilir Ünlüsü Olduğunu Söyledi.

Karaelmas Kültür ve Sanat Festivali için Zonguldak'a konser vermeye gelen Seda Sayan, Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü olduğunu söyledi.

10. Karaelmas Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında TIR parkı alanında Onur Şan ve Seda Sayan konser verdi. Festival kapsamında sahneye ilk önce Zonguldak'ın yerel sanatçısı Ergin Erdem çıktı. Yerel sanatçının ardından sahneye Onur Şan çıktı. Bir saat sahnede kalan Onur Şan, şarkılarıyla Zonguldaklıları coşturdu. Daha sonra sahneye ünlü sanatçı Seda Sayan çıktı. Ünlü şarkıcı bir birinden güzel şarkılarıyla konser alanını dolduran halkı coşturdu. Kalabalıkta bir kızın annesini kaybetmesi üzerine kız çocuğu sahneye çıkarıldı. Göz yaşları arasında annesini kaybettiğini söyleyen kızı ünlü şarkıcı teselli etmeye çalıştı. Kısa süre sonra annesini bulan kız Seda Sayan'a annesinin olduğu yeri gösterdi. Ünlü şarkıcı da kızın çok küçük olmadığını belirterek, "Ben senin yaşındayken dünyaya çivi çakıyordum" dedi. Kızı annesinin yanına yollayan ünlü şarkıcı ardından "Boşuna mı bu millet beni en güvenilir seçiyor" diyerek kendisinin Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü olduğunu söyledi.

Daha önce bir firma tarafından yapılan ankete göre Seda Sayan "En güvenilir ünlü" unvanını Gülben Ergen'e kaptırdığı haberleri çıkmıştı. Seda Sayan Zonguldak'ta verdiği konser sırasında Türkiye'nin en büyük araştırma şirketi tarafından "En güvenilir ünlü" seçildiğini söyledi. Tüm politikacılar, iş dünyası ve sanat dünyasında ki bir çok kişi arasında Türkiye'nin en güvenilir ünlüsü olduğunu ifade eden Sayan, işsizlere de iş bulma sözü verdi. Kendisine ait internet sitesinde herkese iş olduğunu söyleyen ünlü sanatçı, politika ile işi olmadığını söyledi. Ünlü şarkıcı Seda Sayan, "Biraz önce medyadaki arkadaşlar sordular 'Bu en güvenirli ne' diye. Ne denir biliyor musunuz? Siz halkıma soruyorlar, iş dünyasından Sabancıların, Koçların ve aklınıza gelebilecek tüm en büyük holdinglerin yarıştığı, politika dünyasından, saygı değer Cumhurbaşkanımızın, saygının en yücesine değer Başbakanımızın ve tüm politikacılarımızın, bildiğimiz tüm sanatçıların arasında, bakın bu bir isim yarışması değil, bu bir şarkı yarışması da değil. Ne soruyalar size biliyor musunuz? Kimin ağzından çıkan söze inanıyorsunuz? Türk halkı diyor ki 'Seda Sayan' Bende Allah razı olsun size diyorum. Allah eksikliğinizi göstermesin. Siz seçtiniz. 'Biz en çok ona güveniyoruz. En çok onun ağzından çıkanlara güveniyoruz' dediniz. Bende Zonguldak'a şöyle bir müjde ile geldim. Sedasayanmarketing.com'a girdiğinizde herkese iş var gelin. Allah'ın izniyle hiç merak etmeyin hepimiz çalışacağız. Bana inandınız, bana güvendiniz hiç merak etmeyin.

Politika ile işim yok" dedi.

Daha sonra ünlü şarkıcı Seda Sayan eşi Onur Şan'ı sahneye davet ederek, birlikte şarkı söylediler. İkili yarım saatten fazla sahnede kalırken, konser sonunda Belediye Başkanı Secaattin Gonca, sanatçılara plaket ve madenci heykeli verdi.

(ET-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title