Haberler

Zirve Üniversitesi'nde Sosyal Medya ve İnternet Üzerine Söyleşi

Zirve Üniversitesi'nde sosyal medya ve internet üzerine düzenlenen söyleşiye katılan Yrd.Doç.Dr.Erkan Saka, Facebook'un zaman tüneline geçmesinde reklam verenlerin etkisinin önemli bir etken olduğunu, sosyal medyayı iyi bir reklam aracı olarak...

Zirve Üniversitesi'nde sosyal medya ve internet üzerine düzenlenen söyleşiye katılan Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Facebook'un zaman tüneline geçmesinde reklam verenlerin etkisinin önemli bir etken olduğunu, sosyal medyayı iyi bir reklam aracı olarak kullanmak gerektiğini söyledi.

BJK TV'de "Sosyal Kafa" programını sunan Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi akademisyenlerinden Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, Pardon Kulubü'nün davetlisi olarak Zirve Üniversitesi'ne geldi. Üniversitenin konferans salonunda 'İnternet ve Sosyal Medya' konulu söyleşiye katılan Saka, öğrencilere sosyal medyanın sadece fotoğraf beğenmekten, video paylaşmaktan ibaret olmadığını, doğru kullanıldığında çok güzel işler yapabileceklerini söyledi. İnternetin kullanıcıyı üretici hale getirdiğini belirten Saka, "Gelişen teknoloji ve insanların beklentileri bizi sürekli daha iyiyi aramaya yönlendiriyor" dedi. Facebook ve Twitter'ın aksine sosyal medya sitelerinin gün geçtikçe arttığını ve her birinin ayrı bir kitlesi olduğunu belirten Saka, sosyal medya siteleri ve kullanımları hakkında değerlendirmeler yaptı. Sosyal medyanın aynı zamanda iyi bir reklam aracı olduğunu söyleyen Saka, kurumların bu mecrayı nasıl kullanmaları gerektiğini, kime nasıl ulaşabileceklerini anlattı. İletişim

Fakültesi öğrencilerinin hangi sitelerden daha çok faydalanması gerektiği şeklindeki soru üzerine Saka, "İnternet herkesin haber üretebileceği bir mecra haline geldi" dedi.

Facebook'un zaman tüneline geçişiyle ilgili görüşlerini soran öğrencilere ise Saka, "Facebook'un sürekli kendini yenilemesi gerek ve bu uygulamanın aslında çok faydalı olduğunu göreceksiniz. Sizi zorlayan zamanında kabul ettiğiniz uygulamalar. Aslına bakılırsa zaman tüneli Facebook kullanıcısından çok reklam verenlere hitap eden bir uygulama. Kabul ettiğiniz uygulamalarla reklam verenler sizin hakkınızda daha çok bilgiye ulaşabiliyor ve ona göre kendini geliştiriyorlar" yanıtını verdi.

İnteraktif bir şekilde geçen söyleşinin sonunda Pardon Kulübü, Erkan Saka'ya özel Pardon Kupası hediye etti. Kulüp üyeleriyle toplu fotoğraf çektiren Saka, "Twitter'da Zirve Üniversitesi'ni takip ediyordum. Kulübünüzden böyle bir davet gelince çok sevindim" dedi.

Söyleşiden sonra üniversiteyi gezen Yrd. Doç. Dr. Erkan Saka, smülatör odasında dümenin başına geçti ve denizcilerle fotoğraf çektirdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zirve Üniversitesi Erkan Saka Facebook Yerel Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Restoranda suyun fiyatını gören yaşlı adam cinnet getirdi

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özel'in Arapça tabela çıkışına Şahan Gökbakar'dan tepki: Bu ülkeye yapılmış en büyük haksızlık

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

Özhaseki'nin Hatay'da vatandaşları kentsel dönüşüme ikna etmeye çalıştığı programın görüntüleri ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title