Haberler

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarının açılış seremonisi Ordu'da yapıldı.

Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarının açılış seremonisi Ordu'da yapıldı.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu'nca (TSSF) düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Eleme Grubu müsabakalarına 21 kulüpten yaklaşık 100 sporcu katılıyor.

Atatürk Spor Salonu önünde yapılan törende konuşan Vali Orhan Düzgün, Ordu'nun yeşil ile mavinin buluştuğu bir il olduğunu söyledi.

Müsabakanın gerçekleşeceği alanın çok güzel bir sahil bandına sahip olduğunu ifade eden Düzgün, "Sporcularımızın ve misafirlerimizin hem bu yarışmalarda, hem de Ordu'da geçirdiği süre içinde ilimizden memnun kalmasını arzu ediyorum. Kendisi de su altı dalgıcı olan milletvekilimiz Fatih Han Ünal'ın bu müsabakanın Ordu'da yapılması için büyük bir desteği oldu. Bundan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Sporcularımıza da başarılar diliyorum" dedi.

Hava şartlarının güzel olduğunu ifade eden AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da "Gayet güzel deniz ortamında müsabakayı gerçekleştireceksiniz. Bütün takımlara başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şarkiye Mahallesi'ndeki Atatürk Anıtı'na kortej yürüyüşü gerçekleştirildi.

TSSF Başkanı Ahmet İnkilap Obruk'un anıta çelenk sunmasının ardından, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.

Burada bir konuşma yapan TSSF Başkanı Ahmet İnkilap Obruk, etkinliğin Ordu'da yapılmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi.

Müsabakanın çok önemli olduğunu vurgulayan Obruk, "Burada dereceye girecek arkadaşlar Türkiye şampiyonluğu için yarışacaklar. İnşallah Türkiye şampiyonumuzda Avrupa'da dereceye girerek İstiklal Marşı'mızı söyletecektir. Önemli olan sağlıklı bir şekilde yarışmayı tamamlamaktır. Hepinize şimdiden sağlıklı ve başarılı bir yarışma diliyorum" dedi.

Programa, AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz, ve sporcular katıldı.

Müsabakaların yarın saat 08.30'da Bolaman Beldesi Medreseönü mevkisinde başlayacağı, ödül töreninin ise İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in katılımıyla yapılacağı öğrenildi.

- ORDU

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fatih Han Ünal Türkiye Ordu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title