Haberler

Yüz Yüze'de Konuk Leyla Bilginel

Kenan Erçetingöz'le 'Yüz Yüze'nin Bu Haftaki Konuğu Amerika'daki Sperm Bankasından Aldığı Sperm ile Çocuk Sahibi Olan Güzel Oyuncu Leyla Bilginel

KENAN ERÇETİNGÖZ'LE 'YÜZ YÜZE'NİN BU HAFTAKİ KONUĞU AMERİKA'DAKİ SPERM BANKASINDAN ALDIĞI SPERM İLE ÇOCUK SAHİBİ OLAN GÜZEL OYUNCU LEYLA BİLGİNEL

1- Program Leyla Bilginel'i tanıtan bir vtr ile başladı. İlk defa bir erkek programcı ile program yaptığını belirten Bilginel, programda yapacağı açıklamaların bu konuda yapacağı son açıklamalar olacağını, ve yapacağı açıklamalarla bu konuya nokta koyacağını söyledi.

Sitende Paylaş :

2- Hayatında uzun ilişkiler de olduğunu söyleyen Bilginel, son ilişkisinin 3 yıl sürdüğünü söyledi. Hastalığı yüzünden belki bir daha çocuk sahibi olamayacağı için sperm bankasından çocuk sahibi olmayı tercih ettiğini söyleyen güzel oyuncu, sıradan bir ilişkiden çocuk sahibi olup mutsuz bir yuva kurmaktansa bu yolu tercih etmesinin daha iyi olduğuna inandığını belirtti. Daha önce yaşamış olduğu ilişkiye tepki olarak bu yolu tercih etmediğini söyleyen Bilginel, sperm bankasına gitmeden önce Cem Yılmaz'la ilişkisi olduğunu ama çocuğun babasının ünlü komedyen olma ihtimalinin olmadığını anlattı.

Sitende Paylaş :

3- Çocuğu olmayıp da sperm bankasından sperm alarak çocuk yapanlar olduğunu söyleyen Bilginel, bebeği doğduktan sonra keşke beraber yapsaydık çocuğu diyenler olduğunu söyledi.

Doktorun hastalığı sebebiyle bir daha çocuk sahibi olamayacağını ve eğer anne olmak istiyorsa bir an önce olması gerektiğini söylediğini anlatan güzel oyuncu, içinde bir çocuk büyütüp anne olmak varken, evlat edinmek istemediğini belirtti.

Sitende Paylaş :

4- Sperm alındıktan sonra bile çocuğun olma ihtimalinin yüzde 80 olduğunu anlatan Bilginel, bu olaya girişmeden önce anne ve babasından izin aldığını ama Amerika'ya giderken spermi alacağından kimsenin haberi olmadığını söyledi. Herhangi bir adamın koynuna girip çocuk sahibi olmaktansa sperm bankasını tercih ettiğini belirten Bilginel, bankada önüne olası babaların profillerinin geldiğini, onların arasından seçim yaptığını ve bu spermlerin kimseden zorla alınmadığını anlattı. 35-36 yaşına kadar aşık olmayı bekleyip öyle çocuk yapmayı planladığını anlatan Bilginel, hastalığı sebebiyle buna mecbur kaldığını eğer hayatında biri olsa idi ondan çocuk yapacağını ve çocuğunun babasının sonuna kadar gidebilecek biri olması gerektiğine inandığını söyledi.

Sitende Paylaş :

5- Spermi alanın da verenin de çok sıkı kontrollerden geçtiğini söyleyen Bilginel, bu tercihin sadece kendi doğrusu olduğunu ve kimseye tavsiye etmediğini söyledi. Çocuğunu Türkiye'de doğurduğunu ve doğum esnasında yanında annesinin olduğunu söyleyen güzel oyuncu, çocuğuna baba olabilecek bir erkek bulmanın çok zor olduğunu söyledi.

Sitende Paylaş :

6- Eğer kısmeti olmasaydı Kayra'nın dünyaya gelmesini istemediğini söyleyen Bilginel, bebeğinin doğmasının kaderinde olduğuna inandığını belirtti. Çocuğunu Müslüman bir Türk evladı olarak yetiştirdiğini anlatan Bilginel, aşk çocuğu yapmak istediğini ama şartların bunu gerektirdiğini anlattı. Çocuğunu ilk kucağına aldığı zaman yeniden dünyaya gelmiş gibi hissettiğini anlatan güzel oyuncu, kardeşini kaybettiği zaman ne kadar kötü hissetti ise çocuğunu kucağına aldığı zaman da o kadar iyi hissettiğini belirtti…

Sitende Paylaş :

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

İstiklal Caddesi'nde mağazada yangın! Polis bölgeyi boşaltıyor

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title