Haberler

Yuvada Kalan Çocuklara Karne Hediyesi Deniz Gezisi

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Ekipleri, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna

Samsun Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumuna

(SHÇEK) bağlı Samsun Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvasında kalan 150 çocuğu karne hediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi'ne ait Samsunum 1 adlı gemi ile deniz gezisine çıkardı.

Büyükşehir Belediyesinin de katkı sağladığı, Samsun Emniyet Müdürü Hulisi Çelik'in ve Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ın da katıldığı gezide çocuklar, yapılan ikramlar ve müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri çocuklarla yakından ilgilenirken, polislerin çocuklarla kolbastı oynaması renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Emniyet Müdürü Hulisi Çelik, yuvada kalan çocukların devlete emanet edilen çocuklar olduğunu belirterek, "Çocuklara karne hediyesi olarak böyle bir program yapmayı uygun gördük. Onlara farklı bir gün yaşatmak, çok daha mutlu etmek istedik" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, çocuklarla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Deniz gezisine katılan çocuklar ise, hayatlarında ilk kez gemiyle gezintiye çıktıklarını, bugünün kendileri için çok farklı olduğunu söylediler.

- SAMSUN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title