Haberler

Yurtta Kalan Çocuklara Doğum Günü Partisi Düzenlendi

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Yetiştirme Yurdu'nda eğitim gören ve Ocak ayı içinde dünyaya gelmiş olan çocuklar için doğum günü partisi düzenledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Yetiştirme Yurdu'nda eğitim gören ve Ocak ayı içinde dünyaya gelmiş olan çocuklar için doğum günü partisi düzenledi.

Öğretmenevi'ndeki partiye; Vali Yardımcısı Murat Demirci, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş, Emniyet Müdürü Ercan Çakmak, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Akın Oktay, Digor Kaymakamı Erdoğan Özdemir, AK Parti İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer, öğrenciler ve öğretmenleri ile Karslı aileler katıldı.

Daha sonra Doğum günü pastası salona getirildi. Pasta etrafında yerlerini alan çocuklar, Vali Yardımcısı Murat Demirci, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve AK Parti Sosyal İşleri Başkanı Neval Sezer ile birlikte doğum günü pastasını kestiler. Protokol üyeleri çocuklarının hepsini birer birer yanaklarından öptü ve doğum günlerini kutladı.

Geleneksel hale getirilen doğum günü partilerinde Ocak ayında dünyaya gelen çocuklara Vali Yardımcısı Murat Demirci, Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmak tarafından çeşitli hediyeler verildi. Çocukların hediyeleri dağıtıldıktan sonra birlikte halay çekildi.

Gönüllerince oynayan çocuklar renkli görüntüler oluştururken, Vali Yardımcısı Murat Demirci ile Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş'un Ankara misketi oynamasına salonu dolduranlarda eşlik etti.

Vali Yardımcısı Murat Demirci, çocukların, çocukluklarını yaşamalarının hayatlarının en güzel anları olduğunu söyledi. Demirci; "Bunlar bugünün çocukları ve yarının büyükleridir. Onun için hepsine sevgilerimi sunuyorum. Hepsine güzel günler diliyorum ve hepsine güzel gelecekler diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, "Yurtta kalan evlatlarımız en mutlu günlerinde, dünya ya gözlerini açtıkları doğum günlerinde birlikte olduk. Onların bu sevinçlerini birlikte paylaştık. Bu bizi çok mutlu etti. Bu çocuklarımız inanıyorum ki, geleceğin büyük insanları olacaklar. Yeniden hepsinin doğum gününü kutluyorum" diye konuştu.

Çocuklarla sıcak ilişkiler kuran ve bir anda etrafı çocuklarla dolan AK Parti Sosyal İşler Başkanı Neval Sezer; "Bu organizasyonu yapanlara teşekkür ediyorum. Bu çocuklar hepimizin. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onların kederi bizim kederimiz. Ama burada gördüğüm ortam çocuklarımız çok mutlu. Çocuklarımıza bakan yetkili arkadaşlarımız adeta çocuklarla bir bütün olmuş. Bu son derece önemli. Çocukların doğum günlerini kutluyor, nice sağlıklı yıllar diliyor ve emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından tekrar sahneye çıkan çocuklar gece geç saatlere kadar gönüllerince eğlendiler.

Türküler eşliğinde eğlenen çocuklara protokol üyeleri de eşlik etti. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevzat Bozkuş Ercan Çakmak Ak Parti Digor Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title