Haberler

Yürekleri Yakan Hayat Hikayesi

Antalya'da Yaşanan Bu Olay Filmlere Konu Olacak Cinsten. 17 Yaşındaki Genç Kızın Annesi Bir Oryantal... Hayatın Kendisini Sürüklediği Yerden ve Kötü Arkadaşlardan Kızını Korumaya Çalışan Anne, Evden Çıkarken Kızını Eve Kilitledi. Ama Genç Kız, Çarşafları Birbirine Doladı ve Evden Kaçmak İstedi.

Antalya'da yaşanan bu olay filmlere konu olacak cinsten. 17 yaşındaki genç kızın annesi bir oryantal... Hayatın kendisini sürüklediği yerden ve kötü arkadaşlardan kızını korumaya çalışan anne, evden çıkarken kızını eve kilitledi. Ama genç kız, çarşafları birbirine doladı ve evden kaçmak istedi. Çarşaflar yırtılınca 3. kattan düşen genç kız, ölümden döndü. Genç kızı gözünden sakınan anne, az kalsın evladını kaybediyordu. Anneliğin yüceliğini, fedakarlığını, korumacılığını anlatan bu olay yürekleri dağladı. Anne-kızın isimleri bizde saklı ancak kodlu olarak bile yayınlamıyoruz.

ANTALYA'da annesi tarafından odaya kilitlenen 17 yaşındaki genç kız 3'üncü kattaki dairenin balkonundan çarşaf yardımıyla kaçmaya kalkıştı. Balkon demirine bağladığı çarşafın kopması sonucu beton zemine düşen genç kız, ağır yaralandı.

Eşinden boşanan ve pavyonlarda oryantallik yaparak geçimini sağlayan kadın, kızını dışarı çıkmaması için oturma odasına kilitleyip işe gitti. Apartmanın 3'üncü katındaki dairede üzerine kapı kilitlenen genç kız, balkondan kaçmaya karar verdi. Oturma odasında bulunan kanapelerin üzerindeki çarşafları birbirine bağlayan kız, saat 02.30 sıralarında çarşafın bir ucunu balkon demirine bağlayarak sallanmaya başladı. Henüz birkaç metre aşağı inmeden yırtılmaya başlayan çarşaf kısa süre sonra koptu. Çarşafla birlikte beton zemine düşen kız, ağır yaralandı. 

Gürültüyü duyarak yataklarından dışarı fırlayan apartman sakinleri, hırsız korkusuyla polisi aradı. Olay yerine gelen polisle birlikte apartmanın etrafını tarayan vatandaşlar yerde acılar içerisinde inleyen genç kızı farketti. Polis tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen kız, tedaviye alındı. Yoğun bakım ünitesinde tutulan genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

Olayın ardından polis merkezine götürülen annenin ifadesi alındı. Anne, kızının dışarı çıktığında eve geç geldiğini ve kötü arkadaşlar edinmemesi için dışarı çıkmasını istediğini, bu nedenle de kapıyı üzerine kilitlediğini söyledi. Anne ifadesinden sonra serbest bırakıldı.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title