Haberler

Yumurtalı Eylemler Oyuncak Yumurtayla Protesto Edildi

Çankırı Gazi Anadolu Lisesi Öğrencileri, Üniversite Öğrencilerinin Yumurtalı Eylemlerini Oyuncak Yumurta ile Protesto Etti

Çankırı Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri, üniversite öğrencilerinin yumurtalı eylemlerini oyuncak yumurta ile protesto etti.

Türkiye-ABD Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı, AK Parti Çankırı Milletvekili Suat Kınıklıoğlu, Çankırı Gazi Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan kariyer günlerine katıldı.

Konuşmasında, öğrencilerin hedeflerini küçük yaşta belirleyip ona göre çalışması gerektiğini ifade eden Kınıklıoğlu, öğrencilerin bol bol okuması gerektiğini bildirdi.

Zamanı doğru kullanmanın önemine de değinen Kınıklıoğlu, teknolojinin hızına yetişmenin mümkün olmadığını belirterek, 'Sosyal paylaşım ve oyun sitelerinde geçirdiğiniz zamanın yarısını bilgi öğrenmek ve kitap okumak için harcarsanız daha başarılı olursunuz' dedi.

Kınıklıoğlu'nun konuşmasının ardından söz alan Gazi Anadolu Lisesi Öğrenci Meclisi Başkanı Burak Çaykara, 'Sayın Milletvekilim, televizyonlarda izliyoruz üniversitede okuyan ağabey ve ablalarımız panellere konuşmacı olarak çağırdıkları kişilerin fikirlerine katılmadıkları zaman bizlere kötü örnek teşkil ederek, yumurta atarak protesto ediyorlar. Bende Çankırılı bir lise öğrencisi olarak onların bu yanlış davranışını size oyuncak yumurta hediye ederek protesto etmek istiyorum' diyerek Kınıklıoğlu'na oyuncak yumurta hediye etti.

Çaykara'nın yaptığı şeyin çok demokratik bir protesto şekli olduğunu ifade eden Kınıklıoğlu da 'Tabi ki öğrencilerimiz beğenmedikleri fikirleri protesto etme hakkına sahipler, ama böyle yumurta atarak ve demokratik olmayan şekillerde değil. Medeni ölçüler içerisinde Türk gencine yakışır bir şekilde haklarını fikirlerini savunarak aramalılar' dedi.

Programın sonunda okul müdürü Nazı Şahin, Kınıklıoğlu'na çiçek takdim etti.

(ÖA-ARF) - ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title