Haberler

Yrd. Doç.Dr. Hasan Yavuzer, "Necmettin Nursaçan" Adlı Kitabını Tanıttı

Güncelleme:

Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr. Yavuzer, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Nursaçan hakkında yazdığı kitabını tanıttı.

Nevşehir Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hasan Yavuzer, emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan hakkında yazdığı kitabını tanıttı.

Yavuzer, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, daha önce yazdığı "Çağdaş Din Hizmetleri ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Kayseri'de Din Hizmetleri" adlı iki kitabı bulunduğunu belirtti.

Üçüncü kitabında da Kayseri için çok önemli biri olan emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan'ı anlattığını ifade eden Yavuzer, şöyle devam etti:

"Nursaçan hoca, Kayseri halkının çok sevdiği bir insandır. O Kayseri halkının cenazelerine katılmış, düğünlerine katılmış, onların bütün acı ve tatlı olaylarında yanında olmaya çalışmış birisidir. Ben onunla 24 yıl birlikte çalıştım. Kitap bu birikimin ürünüdür. Nursaçan hoca vaizlik, Kayseri Müftülüğü ve Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığı gibi bir çok görevi üstlenmiştir. Sadece mesai saatleri içinde çalışan biri değil, bütün vaktini din hizmeti için adamış birisidir. Nursaçan hoca, sadece Türkiye'de değil, yurt dışında da tanınıyor"

Yavuzer, toplantının ardından kitabını imzaladı.

Toplantıya, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya da katıldı.

Muhabir: Mesut İnce

Yayıncı: Orhan Canbulatel - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Nevşehir Üniversitesi Necmettin Nursaçan Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title