Haberler

Yıldız Teknik Üniversitesi "Erp Eğitimi" Veriyor

Yıldız Teknik Üniversitesi, sektöre kalifiye eleman yetiştirebilmek için Microsoft ERP eğitimi veriyor.

Yıldız Teknik Üniversitesi, sektöre kalifiye eleman yetiştirebilmek için Microsoft ERP eğitimi veriyor. Eğitimi tamamlayan katılımcılar, "Uluslararası Sertifikalı Dynamics AX Uzmanı" olacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi, akademik eğitimin yanı sıra, teknoloji sektörüne kalifiye eleman yetiştirecek hizmetler vermeye devam ediyor. Microsoft ve Yıldız Teknik Üniversitesi SEM (Sürekli Eğitim Merkezi) işbirliği ile düzenlenen Uluslararası Sertifikalı "Dynamics AX Danışmanlık Eğitimi" ile sektöre, Dynamics AX (Microsoft ERP) danışmanlığının kapıları açılıyor.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Begim Başlıgil ve Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek'in katılımıyla imzalanan işbirliği protokolünün ardından ilk eğitim 15 şubat'ta başladı. İkinci eğitim 1 - 16 mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan eğitimler sonucunda programı başarıyla tamamlayan katılımcılar, "Uluslararası Sertifikalı Dynamics AX (Microsoft ERP) Uzmanı" olarak konumlanacak.

Yıldız Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek de imzalanan protokolle ilgili olarak, "Üniversitemiz, sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde sadece lisans, ön lisans ve lisansüstü eğitimlere imza atmıyor. "Sürekli Eğitim Merkezi" aracılığıyla, ülkemizin her kesimine hitap edecek 150'yi aşkın eğitim programımız var. Microsoft'la da sürdürülebilir bir projeye imza atmış olduk. Sürekli Eğitim Merkezi aracılığıyla ülkemizin ve sanayi kuruluşlarının ihtiyaçlarına yönelik alanlarda eğitimler gerçekleştireceğiz. Microsoft ürün eğitimlerini, Microsoft uzmanları ile birlikte akademik vizyon çerçevesinde vereceğimiz bu eğitim üniversite-sektör işbirliği konusundaki önemli çalışmalarımızdan biridir" dedi.

Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Begim Başlıgil, gerçekleştirilen eğitim protokolü ile ilgili "Bu çalışma, ERP ve CRM ürünlerimizi üniversite aracılığı ile sektöre yönelik eğitimlerle yaygınlaştırmak, hem ürünlerimizin bilinirliğini sağlayacak hem de farklı sektörlerdeki şirketlerin işlerini daha verimli sürdürmelerine olanak verecek. Ayrıca böylesine önemli bir çalışmayı Yıldız Teknik Üniversitesi gibi öncü bir kurumla yapmış olmak bizim için çok önemli" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yıldız Teknik Üniversitesi Microsoft Türkiye İsmail Yüksek Microsoft Politika Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title