Haberler

Yeşim Tekstil, Uludağ Üniversitesi ile İşbirliği Yapacak

BURSA, (DHA) BURSA'da faaliyet gösteren Yeşim Tekstil, Uludağ üniversitesi üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile protokol imzalayarak sektöre örnek olacak bir işbirliğine imza attı.

BURSA, (DHA)

BURSA'da faaliyet gösteren Yeşim Tekstil, Uludağ üniversitesi üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile protokol imzalayarak sektöre örnek olacak bir işbirliğine imza attı. Protokol kapsamında her iki kurum yöneticileri birbirlerine bilgi ve tecrübeleri kapsamında seminer ve eğitim desteği verecek.

Yeşim Tekstil'de düzenlenen törende protokolü Yeşim Tekstil adına firmanın CEO'su Şenol Şankaya, Uludağ üniversitesi adına da Rektör Prof. Dr. Mete Cengiz imzaladı. üniversite sanayi işbirliğinde önemli bir adım olan bu işbirliği protokolü, her iki kurumun da birbirine bilgi ve tecrübe desteği vermesini sağlayacak. Protokol çerçevesinde Tekstil ve Endüstri Mühendisliği bölümlerinde lisansüstü eğitim yapan öğrencilere Yeşim Tekstil bünyesinde proje yapma ve mevcut projelerde görev alma fırsatı tanınacak. Ayrıca bu işbirliği kapsamında lisansüstü tez ve araştırma konularına veri ve uygulama desteği sağlanacak. Bu çerçevede her iki kurum yöneticileri birbirlerine bilgi ve tecrübeleri kapsamında seminer ve eğitim desteği de verecek.

Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya imza töreninde yaptığı konuşmada, bugüne kadar Uludağ üniversitesi ile birçok ortak projeye imza attıklarını söyledi. Şankaya, "Yeşim Tekstil olarak kapılarımız üniversitemize hep açık oldu. Herhangi bir konuda üniversitemize ulaştığımızda da her zaman bilgi odaklı çözümsel bakış açısı ile karşılandık. üniversitemizle bugün startını vereceğimiz bu yeni işbirliği protokolü ile çalışmalarımızı daha profesyonel bir platformda daha sistematik olarak devam ettireceğiz. Protokol kapsamında üniversiteye kendi iş alanlarımız doğrultusunda destek verecek ve özellikle Ar-Ge faaliyetlerimizi ortaklaşa yapabileceğimiz platformlar yaratacağız. Her iki kurumun ortak işbirliğiyle oluşacak sinerji ile kaynaklarımızı daha etkin kullanarak inovatif çalışmalar ortaya çıkacağına ve bu oluşumun sektöre örnek olacağına inanıyorum" dedi.

Uludağ üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mete Cengiz ise ilk özel firma olarak Yeşim Tekstil ile imzalanan bu protokolün diğer işletmeler için de örnek teşkil etmesini arzuladığını ifade ederek, firmaya bu öncü davranışı için teşekkür etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title