Haberler

"Yerim Seni ÖSS" Semineri

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Organize Edilen "Yerim Seni ÖSS" Adlı Seminer Programı Atatürk Kültür Merkezi'nde Gerçekleştirildi.

Gümüşhane Milli Eğitim Müdürlüğü’nce organize edilen “Yerim Seni ÖSS” adlı seminer programı Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kişisel gelişim ve motivasyon uzmanı Erdal Demirkıran tarafından lise son sınıf ve ÖSS’ye hazırlanan yaklaşık 400 öğrenci ve rehber öğretmenlere yönelik olarak düzenlenen semineri Vali Yardımcısı Soner Şenel, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Milli Eğitim Şube Müdürleri Ahmet Tuncay ve Mesut Olgun da izledi.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun:“Biz sizlerden umutluyuz, gelecekte hem ilimizi hem de ülkemizi başarıyla temsil edecek yüzümüzün akı gibi bir gençlik yetiştiğinden hiç şüphe duymadık. Sene sonunda inşallah Gümüşhane’yi Türkiye genelinde hak ettiği yere getirmek için ilk adımı atmış bulunuyoruz. Bu ülkeye kasapta lazımdır, manavda lazımdır, terzi de lazımdır ama biz sizden bu ülkenin yöneticileri, bilim adamları, yöneticileri olmanızı istiyoruz. Bu yüzdendir ki daha çok çalışmanızı istiyoruz. Bizler ülkenin geleceğinde söz sahibi olmanızı istiyor ve sizlere güveniyoruz” dedi.

Olgun’un ardından sahne alan Demirkıran, öğrencilere motivasyon ve özgüven kazanma konusunda bir başarı formülünü sundu. Demirkıran, öğrencilere hedef koymada cesur olmaları gerektiğini, kendilerinden dünyada bir tek olduğunu belirterek, özgeçmişin değil asıl önemli olanın öz gelecek olacağını vurguladı. Geleceğin en iyi öğretmeni, en iyi avukatı, en iyi doktorunun bu salon içerisinden çıkacağını da ifade eden Demirkıran’ın konuşmaları sık sık alkışlarla kesildi.

Program sonunda Vali Yardımcısı Soner Şenel, Belediye Başkanı Mustafa Canlı ve Mili Eğitim Şube Müdürü Mesut Olgun tarafından Erdal Demirkıran’a plaket ve çiçek takdim edildi. Demirkıran’la hatıra fotoğrafı çektiren öğrenciler, kitaplarını imzalattılar.

(RE-İRT-Y)

27.11.2007 12:31 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title