Haberler

Balıkesir'de Rektör Öğrencilerin Heyecanına Ortak Oldu

Güncelleme:

Balıkesir'de 2014-2015 eğitim-öğretim yılı için Balıkesir Üniversitesine yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

Balıkesir'de 2014-2015 eğitim-öğretim yılı için Balıkesir Üniversitesi'ne yerleştirilen öğrencilerin kayıt işlemleri başladı.

Kayıt evrakları ile birlikte yerleştikleri fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokullarına başvuran öğrenciler büyük bir heyecanla işlemlerini gerçekleştirirken, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahir Alkan da kayıtları sırasında öğrencilere eşlik ederek, üniversiteli olma heyecanlarını paylaştı. Kayıt yapılan birimlerde incelemelerde bulunarak öğrenciler ve aileleriyle de görüşen Rektör Alkan, her geçen gün büyüyen ve gelişen kimliğiyle uluslararası standartlarda eğitim-öğretim hizmeti veren Balıkesir Üniversitesi'nin yeni öğrencileriyle daha da güçlendiğini dile getirdi. Yerleştirme sonuçlarıyla 10 bin 196 yeni öğrencinin kayıt hakkı kazandığı Balıkesir Ünivertesi'nde kayıtların 5 Eylül Cuma günü sona ereceği öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahir Alkan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title