Haberler

Dursunbey Belediye Başkanı Bahçavan'a Ziyaretler Sürüyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ve Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Dursunbey Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Ramazan Bahçavan'ın ilk resmi konuğu Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan oldu. Dursunbey Belediyesi girişinde Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan tarafından karşılanan Balıkesir Üniversitesi Rektörü Mahir Alkan'a rektör yardımcıları ve üniversiten öğretim görevlileri eşlik etti. Konuklarını makamında ağırlayan Bahçavan'a hayırlı olsun temennisinde bulunan Üniversite Rektörü Mahir Alkan, "Yeni görevinizde başarılar diliyorum. Balıkesir İl genel Meclis Başkanlığı göreviniz süresinde başarı ile sürdürdüğünüz görevi şimdi de Dursunbey'de sürdüreceğinize inanıyorum" dedi.

Bahçavan, "İnşallah milletimizin bize verdiği bu ağır yükün altından güçlenerek kalkacağız. Balıkesir İl Genel Meclisindeki tecrübemizi güzel ilçemiz Dursunbey için harcayacağız. Bugün ilk günümüz ve sizi Dursunbey'de ağırlamaktan onur duyuyoruz. Belediye başkanı olarak ilçemizde ki sorunlara zaman içerisinde el atmaya başlayacağız. Biliyoruz ki Dursunbey Meslek Yüksek Okulu'muzda da bazı eksiklikler var bu eksiklikler ve gerekli olan bölümler için kapınızı bundan sonraki süreçte bol bol çalacağız" diye konuştu.

Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, Dursunbey'in yeni belediye başkanı olan Ramazan Bahçavan'ı görevinin ilk gününde yalnız bırakmadı. Dursunbey'de Belediye Başkanı M.Ruhi Yılmaz'dan başkalık görevini teslim alan Ramazan Bahçavan'ın ikinci konuğu Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan oldu. Görevinin ilk günün de Milletvekili Öztaylan'ı yanında görmekten kıvanç duyduğunu ifade eden Bahçavan, "Sayın vekilim önümüzdeki 5 yıllık süreçte sizin ile birlikte Dursunbey'e büyük hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Sizin destek ve gayretleriniz ile ilçemizi bundan sonraki süreçte hükümetimizin de politikasında olduğu gibi marka bir şehir haline getireceğiz. Ankara'da bizi en iyi şekilde temsil edip hizmet için bizlere yardımcı olacağınızdan hiç şüphem yok. Bundan sonra Ankara'da ve ilimizde sizleri sık sık ziyaret edip hizmet avcısı olacağız" dedi.

Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan, "İlk belediye başkanı ziyaretimi çok sevdiğim kardeşim Ramazan Bahçavan'a yapıyorum. Ona bu kutsal görevde başarı diliyorum. Hiç şüphen olmasın Dursunbeyimizin kalkınması için sen buradan biz Ankara'dan elimizden gelen ne varsa yapacağız. Dursunbey halkına partimize vermiş olduğu bu desteklerden olayı teşekkür ediyorum. Onlar her şeyin en iyisine laik bundan sonra İlçenizi daha ileri bir noktaya taşımak için hem Büyükşehir belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur hem diğer milletvekillerimiz ile elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bahçavan Mahir Alkan Dursunbey Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ALPTUG10tugrul_kalkan83@hotmail.ccom:

bu zamana kadar ne verdiniz dursunbeye

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title