Haberler

Yeni Yıla Doğru

Tarsus Kaymakam Vekili Ahmet Hikmet Şahin, Yeni Yılda Herkesin İç Barışı, Birlik ve Beraberliği Korumakla Görevli Olduğunu Bildirdi

Tarsus Kaymakam Vekili Ahmet Hikmet Şahin, yeni yılda herkesin iç barışı, birlik ve beraberliği korumakla görevli olduğunu bildirdi.

Aynı zamanda Mersin Vali Yardımcısı olan Şahin, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, her yeni yılın, umut ve iyimserliğin egemen olduğu taze bir başlangıç olduğunu belirtti.

Yeni yılda yeni bir şevk ve enerjiyle tüm engelleri aşıp güzel Tarsus'u layık olduğu seviyeye taşımaları gerektiğini ifade eden Şahin, açıklamasında '2011 yılında da, yine bütün hemşehrilerimizin destekleri ile daha huzurlu, daha gelişmiş bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bulunduğumuz tarihi dönemeçte millet olarak bizlere düşen, iç barışı, birlik ve beraberliğimizi korumak ve ülkemize en iyi şekilde sahip çıkmaktır. 2011 yılına girerken, yeni yılın tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum' görüşüne yer verdi.

CHP Mersin Milletvekili Ali Oksal de, 2011 de karamsarlığın, işsizliğin olmadığı, sorunlarını söküp atabilen bir Türkiye diledi.

Yeni yılın büyük umutları barındırdığına dikkati çeken Oksal, şunları kaydetti:

'Sorgulanmamış bir hayat, yaşamaya değer değildir. Bu kural, milletlerin hayatı içinde geçerlidir. Millet olarak, yeni yıla girerken geçmiş yılın bir değerlendirmesini yapmak, ülkemiz ve kendimiz için ne beklediğimizi ve beklentilerimizin ne kadarının gerçekleştiğini fark etmek zorundayız. Çünkü, umut ettiğimiz güzel yarınlara, ancak böyle bir sorgulama yaparak ve seçimlerimizi, buna göre belirleyerek ulaşabiliriz.

Daha çok çalıştığımız, daha çok ürettiğimiz ama çalıştığımız ve ürettiğimizin karşılığını alabildiğimiz, karamsarlığın, işsizliğin olmadığı sorunlarını söküp atabilen bir Türkiye diliyor, tüm halkımızın yeni yılını sevgi ve saygılarımla kutluyorum.'

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ise, 'Eski yılda yaşanan olumsuzlukların yeni yılda yaşanmaması, dertlerin, sıkıntıların, üzüntülerin tekrarlanmaması, anaların göz yaşlarının dinmesi, ancak yaşananların asla unutulmaması, mutlulukların, başarıların ve güzel günlerin artarak devam etmesi, barış, sevgi ve kardeşliğin tavan yapması dileklerimle yeni yılınızı kutluyor, insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum' ifadelerine yer verdi.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı da, acısıyla tatlısıyla geride bırakılan 2010 yılı içerisinde yaşanan sevinçlerin 2011 yılında da devam etmesini temenni ederek, kötü günlerin 1 Ocak 2011 tarihi itibarıyla tarihe gömülmesinin arzulandığını bildirdi.

(ACE-KRM-MHD) - MERSİN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title