Haberler

Yeni Yıla Bıfıform İle Giren Çocuklar, Yıl Boyunca Sağlıklı Olacak

BIFIFORM'un Yeni Yılda Sevdikleriyle Keyifli Ve Sağlıklı Zaman Geçirmeyi Planlayan Çocuklara Sindirim Sistemini Düzenleyecek Bir Önerisi Var

Anne ve çocuk sağlığı konusunda yenilikçi besin destek ürünleriyle öne çıkan Ferrosan'ın geliştirdiği Bifiform, anne-babaların her zaman önceliği olan çocukların, yeni yılı daha sağlıklı geçirmeleri ve yılbaşı kutlamalarında keyiflerinin kaçmaması için en etkili çözüm.

Hem kullanımı kolay, hem de çocukların doğal yöntemlerle sağlıklı olmalarını sağlayacak Bifiform Saşe ve Bifiform Damla, portakal ve ahududu tadıyla da çocukların neşesini kaybettirmeyecek.

Türkiye'de ilk ve tek özel probiyotiklerin sinerjik kombinasyonu, sindirim sisteminin dostu Bifiform, sindirim sistemi problemlerini önlemeye yardımcı oluyor. Mide-bağırsak mikroflorasının dengesini kurarak gaz, kabızlık, ishal gibi rahatsızlıkları azaltıyor. Birçok ülkede ailelerin sindirim dostu olarak kullandığı Bifiform Damla ve Bifiform Saşe, yeni yılda da çocukların gözdesi olmaya devam edecek.

BIFIFORM ürünleri, sindirim sistemini düzenleyen probiyotik ve yararlı bakterilerin çoğalmasını prebiyotik içeriği ile unsurlar sindirim sağlığı üzerinde olumlu faydalar sağlıyor.

BIFIFORM Damla, bebekler ve çocuklar için oral damla formunda olup kabızlık, ishal gibi sindirim sistemi sorunlarını gidermeye yardımcı oluyor. BIFIFORM Saşe ise, suda eritilerek içiliyor, sizin ve çocuğunuzun sindirim sistemini desteklemek üzere uzmanlar tarafından öneriliyor. Antibiyotik ilişkili ishaller ile birlikte, seyahatlerde de karşılaşabileceğiniz ishal, gaz ve kabızlığın önlenmesine yardımcı oluyor.

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title