Haberler

"Yeni Bir Hayat" Evinde Şaşırtan, Büyük Değişim

Güncelleme:

Gift Medya'nın yapımcılığını üstlendiği Star Tv'de yayınlanan "Yeni Bir Hayat" yarışmacılarından 2 ayda inanılmaz değişim!

Kiloları yüzünden hayatlarını normal seyrinde yaşamayı bırakmış, 7 kadın ve 7 erkek... 14 hafta sürecek "Yeni Bir Hayat" yarışmasında, tam 2 ayı geride bıraktı…

Son 5 hafta kala sadece doğru beslenme ve sporla 5 yarışmacı toplamda 138 kg. verdi…

Gözde 22,3 kilo verdi…

"Yeni Bir Hayat evine geldiğimde ''Başaramam" dediğim çoğu şeyi başardığımı gördüm bugün... Şunu anladım ki insan isteyince ve inanınca her şeyi yapabiliyor... Önümde 5 hafta var, Yeni Bir Hayat evinden ideal kiloma ulaşmış olarak ayrılmak 250.000 TL'yi kazanmaktan çok daha önemli artık"

Elif 22,1 kilo verdi…

"Kendimi hiç bu kadar hayallerime yakın hissetmemiştim. Sadece fiziksel olarak değil ruhsal olarak da inanılmaz bir değişim yaşadım. Sanki ruhum da bedenim gibi hafifledi.. Başardığım için kendimle gurur duyuyorum"

Semra 19,6 kilo verdi…

"Tozunu aldığım spor aletleri, şimdi hayatımın ayrılmaz bir parçası. Şimdiye kadar, hayatıma hep başkaları yön verdi. Kabuğuna sığınan Semra yok artık. Sadece diyet ve spor ile bambaşka bir kadın oldum… Artık kendime güveniyorum. Kendimi güzel ve özel buluyorum"

Fatih 39,5 kilo verdi…

"Hayatım boyunca hep şişman oldum, küçükken oyunlara, büyüyünce hayata katılamadım, asosyal oldum. İlk defa toplum içine çıkmaya, sosyalleşmeye başladım. Daha gidecek yolum var ama artık inancım da var. Şu anda ilk hedefim beni askere kabul edecekleri kiloya inmek"

Macit 34,5 kilo verdi…

"Bugüne kadar çok hatalarım oldu, hırslı yapımdan dolayı her şeyi kontrol altında tutmaya çalışırken kendimi kontrol edememişim. 2 ayda 34,5 kiloyla birlikte hayatımdaki birçok yanlışımdan da kurtuldum. Daha iyi bir insan, daha iyi bir baba oluyorum. En azından oğlumun olmasını istediği bir baba oluyorum"

Güzel oyuncu ve sunucu Ebru Akel

"Yeni Bir hayat ekibi sihirli bir dokunuş yaptı ve yarışmacıları inanılmaz bir şekilde değiştirdi. Onları yenilenmiş halleriyle görünce şaşkınlıktan ağzım açık kaldı" dedi.

Yeni Bir Hayat "Beni Baştan Yarat" bölümleri, Pazartesi ve Salı günü 16:30'da Star Tv ekranlarında…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Star Tv Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title